16.6 C
Manchester
28. srpnja 2021.
Image default
Estrada

HIRURG IM UGRADIO SILIKONE, IMAJU MAČIJE OČI – a evo kako su zadrugarke NEKAD IZGLEDALE: Prije operacija nisu bile ISTE OSOBE, ZADNJA NAJVIŠE ŠOKIRA

Gotovo da u rijalitiju “Zadruga” ne postoje učesnice koje estetskim korekcijama nisu mijenjale svoj izgled. Neke su otišle toliko daleko da njihov izgled nema veze sa onim kakve su bile sasvim prirodne, dok su druge to učinile sa mjerom.

Maja Marinković:

Transformaciju Maje Marinković mogli smo svi da gledamo na malim ekranima. Maja je u “Zadrugu 2” ušla sa silikonima u grudima i filerima u usnama, a sada u “Zadruzi 4” ima i popularne mačje oči i barbi nos, dok se spekluše kako je i njena vilica dobila sasvim drugi oblik u odnosu na prethodnu sezonu.

2608933-maja-1-ff

Kada pogledamo neka njena izdanja iz rane mladosti, teško je uočiti sličnosti sa personom koja nas svakodnevno šokira svojim ponašanjem na televiziji. Maja je do te mjere izmijenila svoju spoljašnjost da su tu samo naznke po kojima možemo zaključiti da se radi o istoj osobi.

Miljana Kulić:

Miljana Kulić je rijaliti učesnica sa najdužim stažom. Ona se prvi put pojavila na malim ekranima u rijalitiju “Maldivi”, a iako od početka proziva starlete i žene koje imaju silikone ni ona nije odoljela trentu, te se i sama podvrgla popularnom estetskom zahvatu, pod nazivom mačje oči.

2608935-1121265-miljanakulic-edit-ff

Pored te korekcije, Miljana je stavila i “silikone” u usta, koje je kasnije i izvadila. Kulićeva je imala i velike oscilacije kada su kilogrami u pitanju, ali je to nikada nije spriječilo da pokaže svoje tijelo u kupaćem kostimu. Kulićeva sad fura kratku kosu, a eskperimentisala je i sa bojom svoje kose.

Rialda Karahasanović:

Rijalda je javno priznala kako ima ugrađene silikone u grudima. Ona važi za jednu od najatraktivnijih učesnica “Zadruge 4”, a svoj jasan stav o estetskim korekcijama iznela je i u medijima.

– Što se tiče silikona i plastičnih operacija, ja sam davno rekla svoje mišljenje. Ko ima mogućnosti, a i potrebu da nešto promijeni na sebi, ja ne vidim tu nikakv bauk. Naravno da treba ostati u granicama normale, a ne praviti plastičnu lutku od sebe – kazala je Rialda.

2608941-rialda-ff

– Kada čujem kako pojedinci pričaju o plastičnim poduhvatima u 21. vijeku i kako im je to „van pameti”, tačno mi se povraća. Svako ima pravo da radi šta hoće, bez da ga osuđuju. Ja sam prva uradila silikone iz svoje vlastite potrebe, neki su jedva dočekali da me dočekaju na “nož” i komentiraju. Ali se ni u jednom trenutku nisam pokajala, volim da izgledam dobro, na kraju krajeva to mi je i posao „moram držati do sebe” – završava pjevačica.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI —>>

Related posts

KO JE KOME ROD? Estrada je puna porodičnih veza, a za neke nikada ne biste rekli da su u srodstvu! (FOTO)

MH

GOCA TRŽAN PRIZNALA KOLIKO PUTA JE VODILA LJUBAV ZA 24 ČASA: Pevačica oborila rekord, svi u studiju ZANEMELI!

MH

ĆUTI, JA SAM TI UŠTEDEO 390.000 EVRA! Popović poručio Karleuši: Budi zahvalna! Usledio BRUTALAN odgovor

MH

Leave a Comment