18.9 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

Zašto frajeri luduju za velikim guzama? Čini se da je razlog luđi nego smo mislili!

Znanstvenici sa Sveučilišta Texas u Austinu odlučili su ispitati iz kojeg točno razloga većina heteroseksualnih muškaraca preferira ono što u svakodnevnom govoru zovemo prćastom guzom. Osim što su ponudili odgovor na ovo vječito pitanje, pronašli su i idealne proporcije (idealne, naravno, u očima većine heteroseksualnih muškaraca).

I dok je veličina guze stvar ukusa, čini se kako većina frajera preferira guzu i leđa točno određenog međusobnog razmjera. Prema rezultatima ove studije, muškarci idealnom guzom smatraju onu koja s dnom leđa zatvara kut od točno 45,5 stupnjeva. Dakle, što ste bliži tom razmjeru, to ćete frajerima biti privlačniji.

Razlog je kao i mnogo puta do sada sakriven u samoj našoj prirodi i  biologiji. Naime, upravo se ovaj razmjer smatra najpoželjnijim kada su u pitanju mjeseci trudnoće budući da ove žene najlakše podnose trudnoću te prilikom trudnoće imaju najmanje tjelesnih tegoba, a u vremenima kada je ljudska vrsta bila znatno primitivnija nego što je danas, muškarci su svoje partnerice birali upravo prema fizičkim predispozicijama izdržljivosti. Dakle, još jednom, priča se svela na to kako frajeri i nakon tisuća godina evolucije i dalje tragaju za ženom koja će fizički biti najsposobnija osigurati im potomstvo.

Mia Elliott

Related posts

O BOŽE, KOLIKE SU! Luni samo što ne ISPADNU GRUDI! Milimetar je deli da joj POLA MILIONA LJUDI vidi bradavicu! (FOTO)

MH

POKAZALA DEČKA! Dara Bubamara uživa sa 23 godine mlađim frajerom – LJUBAV CVETA (FOTO)

MH

Ima tek 3 meseca, a već ume da radi OVO – Veljko se pohvalio kako mu je sin NAPREDAN! (FOTO)

MH

Leave a Comment