18.9 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

7 stvari o kojima mašta većina frajera, iako će se tek rijetki usuditi to priznati

Analni ses. Iako je sve više žena voljno isprobati ga, muškarci kao da u to ne vjeruju, ili barem još uvijek ne vjeruju dovoljno da bi se usudili poželjeti ga naglas. Ali da ih privlači, privlači! I to kako!!! Najslađe je zabranjeno voće… I iako možda nije nikada pokušao ući na stražnji ulaz, a posebice bez vašeg dopuštenja, budite sigurni da je o tome razmišljao.

Manage a trois. Osim ako niste odgojeni u najliberalnijoj obitelji na svijetu ili ako i sami ne sanjate o seksu utroje i to ste i priznali svom dragom, teško da će vam priznati da sanja o seksu utroje s vama i možda vašom najboljom prijateljicom. No upravo je seks u troje jedna od najprestižnijih stvari koja mu je na pameti.

Sado mazo igrice. Unatoč tome što je pola svijeta poludjelo za pričom o Christianu Greyu, upravo zahvaljujući spomenutom (anti)junaku S&M se prestao doživljavati na pravi način te se počeo sve češće pojavljivati u kontekstu najklišeiziranijeg oblika seksualne devijacije. No S&M nesumnjivo ima svojih čari i toga je svjestan i vaš dragi. Možda baš on sanja o tome da ga istučete po guzi, ali se srami priznati vam to…

Gledanje vas dok masturbirate. Čini li se i vama pomalo luckasta činjenica da puštate svog dragog da vas oralno zadovolji, ali vam je neugodno pustiti ga da vas gleda kako masturbirate? Ok, možda vama osobno to nije neugodno, ali u tom ste slučaju u manjini. Iako je masturbacija sveti čin intimnosti i privatnosti između spolnog organa i njegovog vlasnika, vjerujte nam da vaš dragi sanja o tome da vam se približi i na taj način. I nema u tome ništa neobično…

Stimuliranje anusa jezikom i usnama, ili popularno zvani rim job. Bez obzira na to tko ga davao, a tko primao, ideja o jeziku i usnama bilo gdje u blizini tog područja čini se odvratnom, no uz pravilnu higijenu, ovakav seks može biti jednako privlačan kao i bilo koji drugi. Nemojte prekrižiti s popisa nešto što čak niste niti probali!

Privatni video. Znamo da vas privlači ideja o tome da se snimate dok vodite ljubav sa svojim dragim, no sve one slavne dame čiji su filmovi čudom ugledali svjetlo dana dovoljan su vam podsjetnik zašto biste toj želji ipak trebali odoljeti. No budite sigurni da vaš dragi sanja o danu kada ćete pristati!

Gutanje. Iz nekog nama nedokučivog razloga, frajerima je super seksi kada mi žene konzumiramo sve moguće esencije njihovih bića, pa tako i njihovu spermu. Mi žene (iako neke nemaju problema s gutanjem) teško da silno obožavamo gutati spermu i da sanjamo o tom božanstvenom proteinskom desertu. No zato se on nada da ćete progutati svaki put.

Cosmopolitan.hr

Related posts

Zgodnu Kristinu Mandarinu zasjenila fatalna Raza Bundeva iz Treštenice ( FOTO )

MH

Nevjerovatne fotografije PRIJE I POSLIJE ŠMINKANJA: Ne koriste Photoshop, ali nećete ih prepoznati

MH

NADZORNE KAMERE ZABILJEŽILE SNIMAK: Samo sekund prije nego se ZGRADA POČELA TRESTI, desilo se nešto NEVJEROVATNO (VIDEO)

MH

Leave a Comment