18.9 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

KOJI VAM JE OMILJENI: Ovo su 4 vrste muškog spolnog organa

Zahvaljujući raznim pozama i tehnikama, bez obzira na veličinu i oblik, u seksu svi mogu uživati. Zato otkrivamo 4 najčešće vrste i tehnike koje im odgovaraju

Veličina i oblik penisa ženama su važni, iako mnogi tvrde suprotno. Postoje određene percepcije i pretpostavke o nekim veličinama i oblicima penisa.

Tema je ovaj put ne samo veličina već i neki od oblika penisa, a ovo su neki od nedostataka i prednosti. Veliki, debeli, dugački, zakrivljeni, mali…

Sa svakim od njih može biti odlično ako se primjenjuju odgovarajuće tehnike.

Burito

Oblik penisa nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine, naravno – riječ je o XXL penisu. Muškarci s takvom ‘opremom’ ne razmišljaju previše da takva veličina ponekad kod žena zna izazvati strah. Iako kod mnogih žena XXL penis izaziva nelagodu i bolan seks, ima i onih koje takav penis obožavaju.

Prednosti: U potpunosti vas ispuni, stvarajući velik pritisak i stimulaciju u svim područjima.

Nedostaci: Muškarci s takvom opremom mogu biti preponosni na svoju veličinu zbog čega može biti agresivan i zaboraviti da vagini treba vremena za zagrijavanje kako bi se rastegla i kako bi se izbjegla bol. Seks s muškarcem koji ima veliki penis može biti bolan, a neke žene se toliko boje da ne žele čak ni probati.

Banana

Baš kao banana tako su i neki penisi zakrivljeni prema gore, onako kako se zakrivi kažiprst kad nekoga pozivate.

Prednosti: Obzirom na to da je zakrivljen prema gore ima priliku stalno stimulirati gornji dio vagine, gdje se nalazi G-točka. To konstantno trljanje može rezultirati vrlo dobrim seksom, čak ako muškarac ima loše tehnike.

Nedostaci: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i ispričavaju smatrajući da je taj oblik ‘nakazan’. Banana muškarci, ne morate se ispričavati. Izgled nije uvijek važan. Imate prirodni talent, a da to niste ni znali!

Kuka

Slično, ali suprotno od banane – penis je zakrivljen prema dolje.

Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa pseći stil je odličan jer penis zakrivljen prema dolje i u ovoj pozi odlično stimulira G-točku, a dobra je i poza kada je partnerica gore, ali okrenuta licem prema muškarčevim nogama.

Nedostaci: U tradicionalnom misionarskom položaju ovakav penis ne stimulira onako kako bi trebao i nema načina kako bi se to ispravilo.

Džepna raketa

Možda je mali, ali nemojte ga podcijeniti.

Prednosti: Kao prvo, imajte na umu da su mali vibratori nazvani “džepna raketa” jedni od najprodavanijih na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je to za njih izazov kako bi usavršili svoju tehniku. A što se tiče poza, za njih su dobre i misionarska i “pseći stil”. Osim toga, zgodniji je za oralni seks.

Nedostaci: Mali penis lako isklizne iz vagine ako par ne prakticira odgovarajuću pozu i ako neke seksualne tehnike nisu dobro svladane. Ako se tako nešto dogodi, jednostavno nemojte tome davati puno pažnje, samo nastavite tamo gdje ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis.

Related posts

Prof. dr Miljko Ristić ima važan apel za sve koji bi da upražnjavaju ses posle preležane korone

MH

Katarina Grujić objavila fotografiju sa novim momkom

MH

On je duhovit i voli da se šali na račun poznatih! Ove slike su rasplakale svet od smeha!

MH

Leave a Comment