18.9 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

Koje to žene najrjeđe svršavaju i još 5 zanimljivosti o ženskom orgazmu

Čak 30% žena redovito ima problema s postizanjem orgazma na bilo koji način, odnosno jednako im je problematično postizanje orgazma kakva god stimulacija bila u pitanju.

80% žena ima problema s postizanjem orgazma koji se temelji isključivo na vaginalnoj stimulaciji i potrebna im je i klitoralna stimulacija kako bi dosegnule vrhunac.

Muškarci bilo koje seksualne orijentacije orgazme postižu lakše i češće od bilo koje grupe žena.

Straight žene grupa su koja najrjeđe doživljava orgazme. Lezbijke orgazme doživljavaju češće nego straight žene, ali još uvijek rjeđe nego bilo koji muškarac.

Postoji mogućnost da se evolucija riješava ženskog orgazma. Muški orgazam potreban je za razmnožavanje, dok između ženskog orgazma i razmnožavanja nema čvrste poveznice. Možda je postojala prije nekoliko milijuna godina, ali to znanstvenicima danas nije poznato. Postoji teorija da je nekada prije ženski orgazam poticao ovulaciju, što je slučaj kod mnogih životinjskih vrsta, no s vremenom je tu ulogu preuzeo naš redoviti mjesečni menstrualni ciklus.

Izgled vaše vagine utječe odnosno može utjecati na to koliko lako postižete orgazam. I to, da budemo precizniji, na lakoću postizanja orgazma najviše utječe udaljenost između urinarnog otvora i klitorisa.

Cosmopolitan.hr

Related posts

Imala je samo 5 godina kad je jedva preživjela eksploziju, njen današnji izgled je mnoge iznenadio

MH

Zanima vas hoće li biti zvijer u krevetu, a tek ste ga upoznali? Moguće je pročitati ga već na prvom dejtu

MH

Razne stvari mogu inspirirati modne dizajnere kako bi osmislili nove kolekcije za pistu ili za tržište. Ali stvari koje ćete vidjeti u ovom članku neće imati logično objašnjenje.

MH

Leave a Comment