16.6 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

Frajeri žele znati, a mi smo im iskreno odgovorile na pitanje: Uživamo li zaista tijekom sesa?

Kako sa sigurnošću znati uživa li moja partnerica u onome što radim tijekom seksa?

Najbolji način da doznate odgovor, nažalost, onaj je najdosadniji (žao nam je) – jednostavno pitajte! Naravno, ne morate je baš napasti u stilu: “Hej, glumiš li ti te orgazme ili?”, ali nitko vas neće osuđivati pokažete li znatiželju. “U čemu najviše uživaš?” ili: “Na čemu želiš da više poradimo?” primjeri su pitanja koja će rezultirati iskrenim odgovorima i u konačnici vas dovesti do još više zadovoljstva.

Depiliraju li se žene pretežito zbog seksa ili zbog higijene?

Ovisi! Svaka je žena posebna, baš kao i njezin izbor intimne frizure. Ginekologinja dr. Jessica Shepherd ističe da se depilacija intimnih dijelova definitivno može temeljiti na razini ugodnosti i povećanoj osjetljivosti, ali to ne znači da razlozi ne mogu biti isključivo kozmetički. Kad je riječ o higijeni, održavanje savršenog rasporeda depilacije ne znači nužno da njezine genitalije bliješte od čistoće, kao što ni održavanje “bogatije” frizure automatski ne podrazumijeva da njezino intimno područje pati od nedostatka pažnje.

Dakle, cura mi je pokušala staviti prst u anus…

Vjerojatno u nadi da će stimulirati vašu P-točku, odnosno prostatu. Naime, to je područje mnogima važna erogena zona. Ipak, pokušati takvo što bez partnerova dopuštenja jednostavno nije OK. Razgovarajte s njom i zamolite je da vas sljedeći put (ako je to nešto što želite ponoviti) najprije upozori.

Cosmopolitan.hr

Related posts

Bila je njegova životna želja i nije odustajao: Jeste li znali kako su se upoznali Jelena Karleuša i Duško Tošić?

MH

DODATNO ZAGRIJALA TEMPERATURU: Helena pokazala bujne grudi i ravan stomak

MH

EVO KAKO IZGLEDA NOVI DOM JELENE KARLEUŠE! Pevačica pozirala u minijaturnom BIKINIJU – pozadina u PRVOM PLANU! (FOTO)

MH

Leave a Comment