4.4 C
Manchester
4. ožujka 2021.
Image default
Nekategorizirano

ON ima PEN

Da li je njima ili nama život sjajan?

Gotovo svi muškarci na svetu žele da imaju život Amerikanca Johana Falkona, ali zašto? On raspolaže penisom od 34.2 centimetra i mnoge žene je umeo da usreći. Devojka koja je htela da ostane anonimna, takođe iz SAD, za samo sat vremena je uspela da doživi čak 134 orgazma! Da li je njoj život sjajan ili pak nama?

Bilo kako bilo, seks je nepresušna tema i područje za obaranje rekorda. Tako su naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji i uspeli da izmere najveći broj orgazama u jednom satu i dobiju dobitnicu kojoj je to uspevalo na svake 44 sekunde.

Za muškarce je rezultat bio značajno skromniji. Trenutni rekord drži izvesni gospodin koji je mogao da postigne vrhunac 16 puta u sat vremena.

A kad smo kod rekorda, zanimljiv je onaj koji drži izvesni Tomas Vogel koji može da se pohvali fenomenalnom veštinom – otkopčavanjem grudnjaka! Majstor je uspeo da otkopča čak 56 brushaltera u minuti, a impresivan je podatak da se pritom služio samo jednom rukom.

Ako ste još uvek radoznali, znajte da su najveće orgije na svetu održane u velikom skladištu u Japanu, gde je istovremeno opštilo čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa. Svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti.

Srbija Danas

Related posts

KOD NJE NIKO NE BJEŽI S ČASOVA: Ona je jedna od najpopularnijih profesorica, KADA VIDITE FOTOGRAFIJE, BIT ĆE VAM JASNO ZAŠTO!

MH

KARLEUŠA POKAZALA BRATA! Do sada ga NISTE VIĐALI! Evo kako izgleda – baškari se u BAZENU, sluša METAL i lepo ŽIVI (FOTO)

MH

GABRIJELA IZ “ŽIVOTA NA VAGI” BILA JE MILJENICA PUBLIKE: Imala je 183 kilograma, Kad je vidite danas oči će vam stati, KAO MANEKENKA! Share

MH

Leave a Comment