5.7 C
Manchester
18. siječnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

Tehnika za POSTIZANJE TROSTRUKOG ORAZMA! Muškarac KLEČI i KORISTI ovaj DEO TELA!

Žene su oduševljene rezultatom!

Svi dobro znaju što je to orga<zam, ali znate li što je trigazam? Reč je o određenoj vrsti zadovoljstva u se<ksu, koja se postiže praktikovanjem posebne sek<sualne tehnike.

Ta tehnika uključuje istovremenu stimulaciju tri glavne erogene zone – klit<orisa, G tačke i anusa – kako bi žena doživela takozvani ultimativni orga<zam.

Ova tehnika zove se još i Venerin leptir, a rad prstima, navodi, veoma je važan. Ruke muškarca, osim što bi trebalo da budu negovane, trebalo bi da budu i spretne da se postigne željeni efekat.

– Osetljiva područja treba da se stimulišu spolja i iznutra, a korišćenje lubrikanta je nužno. Podmazanim prstima masirajte je oko područja klito<risa, pre nego što kažiprstom počnete da dražite G tačku – objašnjava ona.

– Za bolji osećaj nemojte da zaboravite da koristite jezik – dodala je.

Žena bi za to vreme trebalo da sedi na ivici kreveta, dok joj muškarac kleči između nogu. Veoma je važno, navodi ona, da partneri jedni drugom veruju i da mogu jedno drugom da kažu šta im odgovara u sek<su, a šta ne.

Pre 2003. godine nazivi za tri glavne vrste org<azma nisu postojali te je stoga Ava Kadel identifikovala tri glavne vrste ženskih orga<zama, a takođe je imenovala i novu vrstu orga<zma – trigazam. Praktikovanjem ove tehnike možete da poboljšate svoj se<ks<ualni život i zadovoljite partnerku kao nikada do sada.

 

Related posts

“Moj dečko VOLI da se TRLJA!” Devojka OTKRILA FETIŠ svog muškarca i nije PRIJATANO, a u isto vreme i jeste!

MH

NEKO IMA, A NEKO NEMA: Da život nije fer prema vama DOKAZUJU OVE SLIKE, kad vidite broj 3. VRIŠTAT ĆETE OD SMIJEHA!

MH

Koja zgrada je bliža? Pitanje koje je zaludelo celi internet, Znate li pravi odgovor…

MH

Leave a Comment