5.7 C
Manchester
18. siječnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

“Moj dečko VOLI da se TRLJA!” Devojka OTKRILA FETIŠ svog muškarca i nije PRIJATANO, a u isto vreme i jeste!

Neće svaka žena reagovati isto na ovo!

Svako ima svoj način da ispolji seksu<alno uzbuđenje, a najčešće se to dešava u spavaćoj sobi. Međutim, ovu vrstu uzbuđenja možemo da osetim<o bilo kada i bilo gde.

Ipak, nije baš svako mesto pogodno za ispoljavanje ovakvih nadražaja. Jedna devojka se, u vezi ovoga, obratila stručnjaku za s<eks i veze, Angeli Brokmen.

Naime, ona je primetila da njen dečko ima jednu čudnu erot<sku naviku, koju je od skora počeo da praktikuje i u javnosti.

– Imam 20 godina, a moj dečko 25 i u vezi smo nekoliko meseci. Zabavno nam je, imamo dobar odnos i odličan se<ks. Međutim, on ima tu čudnu naviku da se trlja o mene. Prvo je to samo bilo u stanu, a sada to radi i u javnosti – kaže ona.

Devojka je opisala kako to izgleda.

– Prikrade mi se iza leđa, obgrli me svojim rukama, privuče me skroz ka sebi i u sledećem trenutku osetim kako trlja svoj po<lni organ o moju zadnjicu. Neću da lažem da mi se ne sviđa taj osećaj, ali mi je pomalo i neprijatno, posebno kada su ljudi oko nas – rekla je ova devojka.

Stručnjak za se<ks i veze, Angela Brokman, izrazila je svoje mišljenje u vezi sa ovom navikom njenog dečka.

– Postoji fetiš koji se naziva froteurizam – se<ksualno uzbuđenje trljanjem o telo. Na ovaj način ti on samo pokazuje koliko ga privlačiš. Ukoliko ti smeta da to radi u javnosti, onda naravno treba da mu skreneš pažnju na to – zaključila je ona.

izvor: srbijadanas.com

Related posts

“Vatrena bolničarka” u bikiniju zapalila društvene mreže kako kaze tu je da digne raspolozenje pacijentima

MH

OVAKO BI VUČIĆ IZGLEDAO DA JE ŽENA, ALI MORATE VIDJETI DODIKA: Njegova fotografija će vam popraviti dan, HIT! (FOTO)

MH

Voditeljka “Amidžija” se skinula u donji veš i pokazala kakve trbušnjake ima

MH

Leave a Comment