5.7 C
Manchester
18. siječnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

BIO JE GOTOV ZA 6 SEKUNDI: Žene ogovaraju NAJGORE tipove sa kojima su imale INTIMNE ODNOSE

Nisu svi Kazanove!

Preuranjena eja<kulacija pogađa oko 30 posto muškaraca, najčešće mlađeg uzrasta i sa manje seks<ualnog iskustva. Uzroci su najčešće psihičke prirode – od manjka samopouzdanja do stanja preterane uzbuđenosti. Iako većina žena ne smatra to nepremostivom preprekom u se<ks<ualnom životu, većina će se žaliti ako partner ne smatra da je to bitan faktor – odnosno njemu je svejedno, jer je on zadovoljan tako kako je.

Portal Elite Daily donosi stvarne priče čitateljki o njihovim se<ksualnim iskustvima sa muškarcima koje doživljavaju kao najgore ljubavnike u svom životu:

Mislio je da je najbolji ljubavnik na svetu

Viđalaa sam se sa njim neko vreme, izlasci su bili duhoviti i zanimljivi, baš mi se sviđao i nekako sam očekivala da će nam seks biti fantastičan. Prvi put i nije bilo nešto, pa šta sad, ali činilo se da je svaki put sve gore i gore. Trajalo bi 30 sekundi, nakon kojih bi se on okrenuo i zahrkao. Najgori deo je bio taj što je on u potpunosti bio zadovoljan sobom i očito totalno nezainteresovan da zadovolji mene. Davala sam mu signale, govorila na tu temu, ali potpuno me je ignorisao. Odlučila sam  da uradim nešto: Dok je on ležao zadovoljan sobom, ja sam strgla pokrivače i počela da se samozadov<oljavam. Nije mi toliko ni bilo do or<gazma već do toga da mu pokažem šta je, odnosno nije uradio. Nakon toga sam ustala, obukla se i otišla kući, a on me je u čudu gledao. Nisam više razgovarala sa njim. Mogu da oprostim muškarcu što je završio prerano, ali ne mogu to što ga baš briga za partnera.

A ipak sam ostala sa njim

Bili smo u vezi dva meseca i svaki naš se<ks je u proseku trajao ne duže od tri minuta. Situacija je bila još gora kod oralnog se<ksa, ako bih ga ja zadovoljavala trajalo je od 6 do maksimalno 30 sekundi. Takođe, nije mogao da se pohvali ni veličinom “alata”, što je se<ks činilo još gorim. Ni danas mi nije jasno zašto sam ostala s njim dva meseca, iskreno mislim da mi je imponovalo to što oral<ni seks traje toliko kratko – odnosno smatrala sam to svojoj zaslugom.

Uvek postoji prvi put

Čula sam od drugarica za frajere koji su gotovi pre nego što se one zagreju, ali sama se nisam nikad sa tim susrela. Sve do jednom… Bio je se<ksi, zgodan i znao je sa rečima, pa sam mislila i da će “znati u krevetu”. Kao predigru započela sam oralnim sek<som. Doživeo je org<azam bez da je on mene dotakao i zaspao odmah zatim. Nisam se više videla s njim.

Sestre

Foto: Profimedia

A nije ni došlo do sek<<sa…

Dogovorila sam sa jednim dečkom da se nađemo u njegovom stanu, a sek<sualna hemija između nas je bila očita. Započeli smo sa ljubljenjem i pipkanjem uza zid i brzo se premestili na kauč. Trljali smo se jedno o drugo, znači ukupno se protrljao pet puta i napravio toliko poteza i svrš<io je. Nije ni došlo do pravog sek<sa. Nismo bili tinejdžeri.

Related posts

Clearing 2017: how to find last minute accommodation

MH

BEZ PARDONA OVO REKLA! Oglasila se Ceca sa Kipra: Ražnatovićka poslala brutalnu poruku! (FOTO)

MH

MEDICINSKA SESTRA OKAČILA NATPIS U ČEKAONICI: Kad vidite donji dio slike, OSTAT ĆETE BEZ TEKSTA!

MH

Leave a Comment