0.2 C
Manchester
26. siječnja 2021.
Image default
Lifestyle

STIGLA PRESUDA! Halid Muslimović BIVŠOJ LJUBAVNICI mora da ISPLATI BASNOSLOVNU SUMU! (FOTO/VIDEO)

Osnovni sud u Prijedoru doneo je presudu po kojoj je Halid Muslimović dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati 70.000 eura na ime duga koji mu je uplatila preko Vestern juniona.

U periodu između 2015. i 2018. godine, dok su bili u emotivnoj vezi, preduzetnica iz Australije finansijski je pomagala pevača i pozajmljivala mu novac. U pitanju je iznos od 107.000 eura, s tim što je Sonja deo novca, oko 37.000 eura, Halidu dala na ruke, bez dokaza o uplati. Pošto svoj dug nije mogla da naplati godinama, Bašićeva je angažovala advokata i tužila Muslimovića sudu u Prijedoru, odakle je on, a posle godinu dana doneta je prvostepena presuda. Halid je dužan da isplati Sonji 140.000 konvertibilnih maraka, odnosno oko 70.000 eura u roku od 30 dana. Ostatak novca, pomenutih 37.000 koje mu je lično dala, sud nije uvažio, pa će Sonja ostati bez tog dela duga.

Sonja Bašić

Sonja Bašić
Foto: Youtube printscreen/Novo jutro

– Tačno je da sam dobila spor. Drago mi je što je sud objektivan i što je donio presudu u moju korist. Ovim se dokazuje da nema jačeg od države i suda, da korupcija nije moguća, i da, iako ste javna ličnost, pravda je ista za sve – rekla je Sonja.

Bašićeva je novac slala i Muslimovićevom sinu i kćerki, tvrdi da i za to ima dokaza, te će tužiti i njih i tražiti da joj se vrati dug.

srbijadanas.com

Related posts

OTIŠAO NA RUTINSKU KONTROLU, ZAVRŠIO NA OPERACIONOM STOLU! Marinko Rokvić je ZBOG OVOG OPERISAN!

MH

MORAĆE DA PLATI MILIONE? Ljupki se NE PIŠE DOBRO – Zbog bubice MOŽDA ODE I U ZATVOR! Samo je OVO može spasiti!

MH

ZA DONATELLU VERSACE KAŽU KAKO JE NAJVEĆI PROMAŠAJ PLASTIČNE HIRURGIJE: Evo kako je izgleda prije OPERACIJA, ne možemo vjerovati (FOTO)

MH

Leave a Comment