16.6 C
Manchester
28. srpnja 2021.
Image default
Lifestyle

NE SME DA PISNE! Ivan Marinković OTKRIO zašto je NEM na sve Gocine OPTUŽBE! (FOTO)

Iako ga je bivša supruga Goca Tržan spominjala u nedavnom intervjuu, Ivan Marinković odbija da priča za medije o njoj.

– Sve što se piše su samo priče i tračevi. Istina je da se ne oglašavam za medije, kao i da ne spominjem ni bivšu ženu niti ćerku, ne želim da im naudim i napakostim. Ranije se Goca bunila što iznosim istinu iz našeg privatnog života – istakao je Ivan.

– Samo zbog toga skoro tri godine već ćutim i ne oglašavam se. A ispada da sada ni to ne valja. Ja sam odlučio tako jer ne želim da dajem materijal novinarima da razvlače moju porodicu i moju bivšu ženu po portalima i časopisima – rekao je Ivan.

Podsetimo, Goca je u nedavnom intervjuu istakla kako njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju ćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

– Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem, zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim – kazala je Tržanova u svom šou-programu “Moj savršeni brak”.

srbijadanas.com

Related posts

OVAKO ŽENE SA BLISKOG ISTOKA UKLANJAJU BRKOVE: Namažu ovu prirodnu SMJESU i dlačice spadaju same!

MH

7 PRVIH SIMPTOMA RAKA DEBELOG CRIJEVA: 90% ljudi IGNORIŠE ALARM koji tijelo šalje!

MH

DJEČAK HITNO PREVEZEN U BOLNICU, DOKTORI ODMAH URADILI RENDGEN PA DOŽIVJELI VELIKI ŠOK: Pogledajte šta je ovo dijete PROGUTALO, UŽAS!

MH

Leave a Comment