5.7 C
Manchester
18. siječnja 2021.
Image default
Lifestyle

Marina Tucaković PRIJATELJSTVU sa pevačicom nakon PROZIVKI: “Ne bi me ZAČUDILO da je Ceca ZAMERILA mom sinu!”

Tekstopisac Marina Tucaković osvrnula se na odnos sa folk zvezdom Cecom Ražnatović nakon što je njen sin Milan Laća Radulović prozvao pevačicu i na Tviteru je nazvao “ratnim huškačem kojem je mesto u Hagu”.

– Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umesto njega – rekla je za “Alo” Marina i dodala da se oduvek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.

– Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi – rekla je Marina.

Ona se već gotovo tri godine bori sa opakom bolešću, a kako kaže trenutno se sama snalazi za lekove i terapiju.

– Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret. Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno – poručila je Tucakovićeva.

srbijadanas.com

Related posts

OPA! ZAVRŠILI U KREVETU! Milica Pavlović snimila ljubavnu scenu sa poznatim srpskim glumcem!

MH

Dječiji oftalmolog objasnio kada i zašto se bebama mijenja boja očiju

MH

Doktorica se prijavila za Miss BumBum World pa se ne može zaposliti

MH

Leave a Comment