18.9 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Ispovijesti Lifestyle

ŽARIO I PALIO U GRANDU, A SAD SE MUČI U NEMAČKOJ: Naš pevač otvorio dušu: “Ne mogu više da izdržim ovde”

Pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, koji već 25 godina živi u Štutgartu otkrio je da je zbog korone život u Nemačkoj bukvalno stao i da jedva čeka da se vrati u Srbiju.

Kako ističe Ćira, višak slobodnog vremena koristi za bavljenje poljoprivredom, ali i za druženje sa nekadašnjim kolegom iz grupe “Ritam srca”, Jordanom Jocom Devićem.

– Ovih dana Joca i ja smo samo u studiju, situacija je takva da ništa ne radi, te smo primorani da okupimo ili kod kuće ili ovde – rekao je Ćira i dodao da mu nedostaju putovanja, kao i da jedva čeka da dođe u svoju rodnu zemlju.

– Kada putujete, kao da ne postoji korona. Bio sam nedavno u Opatiji sa Sašom Popovićem i sve je funkcionisalo normalno. Ljudi su se čak i kupali, samo su maske na ulici podsetnik na pandemiju. Što se tiče Srbije, nije mi se desilo da za ovih 25 godina, koliko sam u Nemačkoj, ovoliko dugo ne dođem kući. Sve mi nedostaje, i Beograd i Aleksandrovac i Srbija. Ne mogu više da izdržim ovde – priznao je pevač.

srbijadanas.com

Related posts

ANABELA SE POVLAČI SA SCENE! ŠOK ZA SVE – počinje NOVI ŽIVOT! Uzela je ALIMENTACIJU, pa priznala “Više neću snimati i oglašavati se…”

MH

10 ZNAKOVA DA KARCINOM RASTE U VAŠEM TIJELU: Broj 3. svi zanemaruju, A TO JE ZNAK ZA UZBUNU!

MH

Nekoliko znakova koji ukazuju na to da se bliži trenutak poroda

MH

Leave a Comment