9.7 C
Manchester
5. svibnja 2021.
Image default
Lifestyle

GOVORI ARAPSKI I JOŠ TRI JEZIKA Nekada je imala višak kilograma, oprobala se i kao GLUMICA U POZNATOJ SERIJI, a danas je ceo region obožava jer SJAJNO PEVA

Sanja Vučić je rođena i odrasla u Kruševcu, a danas je članica jedne od najpopularnijih ženskih sastava na našim prostorima, “Hurricane”.

Naime, jedan srpski preduzetnik 2017. godine došao je na ideju da oformi žensku muzičku grupu koja će snimati pesme namenjene stranom tržištu i tada je osnovan ovaj ženski trio.

U početku nisu snimale pesme na srpskom jeziku, ali čim su krenule veliki uspeh nije izostao, pa su došle i do Evrovizije.

Sanja se muzički obrazovala odmalena na odsecima solo pevanja, a zanimljivo je da su joj i roditelji pevači. Kao mala od njih je učila stare narodne pesme i sevdalinke. Pevala je u više bendova (džez, rege, etno), a sa horom je nastupala u mnogo zemalja. Muzički se usavršavala sa operskom divom Katarinom Jovanović.

Priznaje da ju je višak kilograma tokom odrastanja činio povučenijom devojčicom, ali je s godinama njeno samopouzdanje raslo. Pored muzike je apsolvent na arapskom jeziku i književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu. Pored srpskog jezika, govori i španski, italijanski, engleski i arapski jezik.

Vučićeva se 2017. godine okušala i u glumačkim vodama. U seriji Jelene Bajić „Psi laju vetar nosi“ glumila je lepu Romkinju, a partner joj je bio Marko Pavlović koji je tumačio lik Hranislava. I u ovoj ulozi se snašla, a u više navrata je istakla da joj je bilo pravo zadovoljstvo da se oproba u glumačkim vodama.

srbijadanas.com

Related posts

Nikola uhvatila muža “na gomili”, pa ga udarila tamo gde najviše boli: Ne, nije ono što mislite

MH

Aleksandrina majka bez dlake na jeziku progovorila o kćerki! Nije znala da će dobiti još jedno unuče!

MH

VIC: Majka i kćerka

MH

Leave a Comment