11.3 C
Manchester
19. travnja 2021.
Image default
Zanimljivo

Razbili su mu nos, pa je odgodio VENČANJE sa lutkom za s*ks – ali ne odustaje! (FOTO)

Bodibilder je obećao da neće odustati od venčanja s lutkom za seks nakon što je morao da odgodi ceremoniju jer su ga napali na ulici zato što je bio obučen kao žena.

Jurij Toločko iz Kazahstana već više od godinu dana živi s lutkom za seks koju je nazvao Margo i za koju kaže kako ju je zaprosio još krajem 2019.

Toločko Margo tretira kao stvarnu ženu i kaže kako ju je upoznao u noćnom klubu. Trebalo je da se venčaju u martu, ali tada je počela pandemija, a Jurij sad kaže za Dejli Star kako je odgodio ceremoniju i drugi put, nakon što je napadnut tokom transrodnog skupa u kazahstanskom gradu Almati 31. oktobar.

Nakon što se obukao kao žena za skup, napadnut je i pretrpeo je potres mozga i slomljen mu je nos, o čemu je obavestio svojih više od 40 hiljada pratilaca na Instagramu. Kaže kako je pre nekoliko meseci počeo da koristi ženski imidž za performanse i da je taj svoj lik nazvao Amanda.

Kaže da je samo želeo da podrži prava transrodnih osoba na mirnom protestu, ali bio je pretučen. “Sad se osećam dobro. I venčanje će biti uskoro”, rekao je.

Related posts

U Ekvadoru živi najstariji bračni par, zajedno imaju 215 godina

MH

HRVATSKA U ŠOKU: Vatrogasac dobio kaznu za pogrešno parkiranje dok je 20 sati gasio požar, a ONDA SU NJEGOVE KOLEGE URADILE OVO (FOTO)

MH

RAZVEO SE POSLE 5 MESECI! Polumenta napravio skandala koji je tresao REGION, trpeo prozivke zbog preljube, a evo šta mu danas radi bivša (FOTO)

MH

Leave a Comment