16.6 C
Manchester
28. srpnja 2021.
Image default
Zanimljivo

Razbili su mu nos, pa je odgodio VENČANJE sa lutkom za s*ks – ali ne odustaje! (FOTO)

Bodibilder je obećao da neće odustati od venčanja s lutkom za seks nakon što je morao da odgodi ceremoniju jer su ga napali na ulici zato što je bio obučen kao žena.

Jurij Toločko iz Kazahstana već više od godinu dana živi s lutkom za seks koju je nazvao Margo i za koju kaže kako ju je zaprosio još krajem 2019.

Toločko Margo tretira kao stvarnu ženu i kaže kako ju je upoznao u noćnom klubu. Trebalo je da se venčaju u martu, ali tada je počela pandemija, a Jurij sad kaže za Dejli Star kako je odgodio ceremoniju i drugi put, nakon što je napadnut tokom transrodnog skupa u kazahstanskom gradu Almati 31. oktobar.

Nakon što se obukao kao žena za skup, napadnut je i pretrpeo je potres mozga i slomljen mu je nos, o čemu je obavestio svojih više od 40 hiljada pratilaca na Instagramu. Kaže kako je pre nekoliko meseci počeo da koristi ženski imidž za performanse i da je taj svoj lik nazvao Amanda.

Kaže da je samo želeo da podrži prava transrodnih osoba na mirnom protestu, ali bio je pretučen. “Sad se osećam dobro. I venčanje će biti uskoro”, rekao je.

Related posts

DRŽI RAVNOTEŽU: Pamela Ramljak pozirala u osmom mjesecu trudnoće

MH

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo zašto nikada ne biste trebali ponovno napuniti plastičnu bocu vodom…

MH

MUŠKARAC KOJI ZNA SVE O ANI KORAĆ OTKRIVA: Znam je kad je došla sa koferom iz provincije

MH

Leave a Comment