5.5 C
Manchester
6. svibnja 2021.
Image default
Ispovijesti Lifestyle

“NE OSEĆAM SE DOBRO” Poznata pevačica prijavila partnera zbog porodičnog nasilja!

U petak, 20. novembra 2020. godine u 11.00 časova u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, nastavlja se suđenje I. S., zbog navodnog partnerskog incidenta sa Slađanom Milošević.

Javnost je već upoznata sa onim što se, kako tvrdi Slađana, desilo u martu ove godine u njihovom domu i izazvalo burne reakcije u javnosti.

Nedavno ročište po tužbi rok pevačice Aleksandre Slađane Milošević, protiv okrivljenog I.S. u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu, odloženo je za 20. novembar, zbog nedolaska državnog tužioca koji je bio sprečen.

Milošević je tada rekla za medije da je situacija bila jako čudna, ali da uprkos svemu što se izdešavalo, ona očekuje izvinjenje od svog bivšeg partnera.

Podsetimo, Slađana je ranije prijavila svog devetnaest godina mlađeg partnera zbog porodičnog nasilja.

– Ne osećam se dobro. Kako mogu da se osećam dobro nakon svega što se dogodilo? Mogu samo da kažem da me je najviše pogodilo izneveravanje ljubavi – izjavila je pevačica nakon spornog incidenta.

srbijadanas.com

Related posts

Udaje se Dragana Mićalović, izabranik biznismen Stevan

MH

BIVŠA SA KOJOM SAM BIO U VEZI 7 GODINA JUČER SE UDALA I ODMAH SAM SE JAVIO DA ČESTITAM: A onda mi je napisala nešto UŽASNO, DA LI DA KAŽEM NJENO MUŽU?

MH

NIJE BOLEST SVE ŠTO BOLI! “Prevarila sam muža nakon 8 godina braka…”

MH

Leave a Comment