18.9 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Ispovijesti

BOLNA ISPOVEST ILDE ŠAULIĆ O GUBITKU OCA: “Kad god uđem u Krčedin i u kuću uvek PUSTIM SUZU!”

Skoro dve godine su prošle od kada je poginuo Šaban Šaulić, legenda narodne muzike, a njegova ćerka Ilda Šaulić sa bolom govori o gubitku oca, a kaže da kada poseti mesta gde je on voleo da ide, prorade emocije koje ne može da kontroliše.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život i slike sa mesta nesreće ostale su urezane njegovoj porodici. Ali skupili su, kako kaže Ilda Šaulić, snage da nastave dalje. Šaban je obožavao Krčedin, koji je, kako napominje pevačica, bila njegova oaza mira. Zato, sada kada god ima vremena, voli da obiđe mesto gde imaju porodičnu kuću.

– Uvek pustim suzu. Tamo je i dalje njegova energija koja je prisutna kada god uđem u Krčedin i u kuću. Zato što je on mnogo vremena provodio tamo. Što više idemo tamo, shvatamo zašto je voleo taj mir, vodu i energiju koju reka donosi. To je prosto bila njegova oaza – kaže Ilda Šaulić setnim glasom, pa otkriva da su njena ćerka Ema, ali i sestričina Una nasledile jedan dar od pokojnog dede:

– Ema i Una su imale nedavno prvi susret sa pecanjem. Moj suprug im je pokazivao kako to treba da rade i bilo je vrlo zanimljivo i interesantno. Bože zdravlja kada malo porastu, i one će ići u Krčedin da pecaju.

Ilda Šaulić

Foto: Youtube printscreen/ Glamur TV HAPPY

Ova šarmantna pevačica priznaje da ne prođe dan da ne pogleda u nebo u njenu zvezdu vodilju, tatu Šabana.

– Ne prođe dan, a da ga ne spomenem u nekom kontekstu i sigurno je tako. Živim u ovom trenutku. Treba da se bavim muzikom, da snimam i to je najbolja spona sa mojim ocem – ističe ona, za koju je pokojni pevač govorio da je njegova mezimica.

srbijadanas.com

Related posts

Ispovijest: “Kada sam se udavala jedini uslov je bio da ne živimo sa roditeljima mog muža, tačnije ni blizu njegove mame, moje svekrve.” Share

MH

ISPOVIJEST NAJRUŽNIJE ŽENE NA SVIJETU ‘Vrijeđaju me, ali nikada ne bih izašla iz svog tijela’

MH

OVO ĆE VAS RASPLAKATI! TRAŽIO JE RAZVOD JER JE NAŠAO LJUBAVNICU: Kada je shvatio da je pogriješio vratio se kući, al prizor koji je tamo zatekao mu je slomio srce!

MH

Leave a Comment