18.9 C
Manchester
24. lipnja 2021.
Image default
Ispovijesti

Odveo me u kuću i počeo da me svlači… Ispovest o prvom s*ksu ŠOKIRALA internet! Curo, jesi normalna?

Na jednom domaćem ženskom forumu, devojke su pokrenule temu o prvom s*ksualnom odnosu.

One su razmenjivale svoja iskustva i savete o tome kako treba pristupiti ovom važnom trenutku u životu i kako uspeti da gubljenje nevinosti ne bude strašno ili negativno iskustvo, ali jedna ispovest ostavila je sve u šoku.

devojka

devojka
Foto: Profimedia

Anonimna devojka opisala je da joj se prvi s*ks dogodio maltene slučajno, sa muškarcem kojeg nije dobro poznavala.

– Hm, ja moj prvi s*ksualni odnos želim da zaboravim, jer sam izgubila nevinost sa nepoznatim likom koga sam znala sa Fejsa… I kao, da se vidimo, ali da me kr*sne. Ja nisam htela jer sam bila nevina, ne znam ga. I onda je bilo, kao, da se vidimo ali da nemamo odnos, kao samo da se upoznamo. Našli smo se u gradu i on mene odvede negde u neku kuću staru, i počne da me ljubi i svlaći. Ja neću i ne dam da me svlači, ali on mi skine pantalone i pomeri gaćice u stranu i mene odjednom nešto zaboli, toliko da sam vrisnula, a on se sklonio i ja sam se obukla i otšila… Nisam mogla na gljuplji način – napisala je ona i izazvala burne reakcije.

Ostale učesnice rasprave istakle su da je ovo bilo veoma nepromišljeno i neoprezno, jer je od nepoznatog muškarca mogla da dobije neku veneričnu bolest, čak i ako se prenebregne pitanje da li nešto tako važno treba učiniti sa nekim za koga niste emotivno vezani.

Related posts

Djevojka mog sina je trudna… Danas mi je rekao ovu groznu vijest, baš sam u šoku, van sebem… Moj sim ima SAMO 18 GODINA.

MH

Ispovijest : “Godinama varam svoju suprugu..”

MH

‘Sanjala sam da me Mile Kitić’

MH

Leave a Comment