7.4 C
Manchester
29. studenoga 2020.
Image default
Ispovijesti

Mirka Vasiljević otkrila koje tri žene su joj promenile život, pa priznala zašto ne glumi

Kod mene je u životu sve ispalo kako valja, iako sam dete devedesetih. Imala sam sreću jer su mi baka i deka sa majčine strane živeli u Nemačkoj, tamo sam išla i u obdanište, tako da mi je taj deo života protekao lepo – rekla je glumica u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Na pitanje voditeljke koje žene u svom životu bi posebno izdvojila, Mirka je navela tri osobe.

– U mom životu su veoma bitne žene, a posebnu ulogu imaju moja baka, majka i tetka. One su bile moja podrška i kada sam htela da odustanem. Od njih sam imala bezuslovnu ljubav i zahvalna sam na tome – otkrila je Mirka.

Glumica, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece, je ispričala i zašto je trenutno manje prisutna u glumačkom svetu.

– Ja sam sa Vujadinom od svoje devetnaeste godine. On se često seli zbog svoje profesije i trudim se da budem dobra supruga i majka, i pratim ga u svemu i podržavam. Ali to ne znači da nisam i glumica. Trenutno me nema jer nema ni poziva u vezi sa angažmanima – priznala je Mirka u pomenutoj emisiji.

telegraf.rs

Related posts

JUČE SAM ŠEFU UZ KAFU PODVALILA TABLETE

MH

IMAM MLADU SVEKRVU, MARINU! Iskrena ispovest – Rade i ja smo se VENČALI, a onda je USLEDIO ŠOK: Kada je zamolimo da nam pozajmi NOVAC ZA KIRIJU, kaže: Snađite se…

MH

OVO ĆE VAS RASPLAKATI! TRAŽIO JE RAZVOD JER JE NAŠAO LJUBAVNICU: Kada je shvatio da je pogriješio vratio se kući, al prizor koji je tamo zatekao mu je slomio srce!

MH

Leave a Comment