16.6 C
Manchester
28. srpnja 2021.
Image default
Zabava

Novinar se uključio od kuće, a iza njega se PROŠETALA G*LA ŽENA! Otkriveno i KO JE ONA, nastao je HAOS (VIDEO)

Pandemija korona virusa dala je sasvim novo značenje radu od kuće, a sada su ovoj metodi morale da se prilagode čak i profesije za koje to nije bilo tipično. Uprkos određenom komforu koji ovakav način rada pruža, on sa sobom nosi i brojne nezgodne situacije, a u to se nedavno uverio i španski novinar Alfonso Merlos (41).

Naime, Merlos se iz udobnosti svog doma uključio u televizijsku emisiju koja je išla uživo, a u jednom trenutku u kadru se iza njega pojavila sasvim naga devojka. Da sve bude intrigantnije, ispostavilo se da ženska osoba sa snimka nije njegova supruga niti devojka, bar ne zvanična, već koleginica!

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, i izbacio je prljave tajne ovog novinara na površinu, te razotkrio ljubavni trougao.

Njegova devojka, posle ovog skandala već bivša, Marta Lopez (46), nekadašnja takmičarka “Velikog brata”, ostala je zabezeknuta ovim događajem, a istakla je da ju je prizor šokirao i da je sramotan.

Kasnije je otkriven i tačan identitet žene sa snimka – reč je o novinarki i voditeljki Aleksiji Rivas. Atraktivna 27-godišnjakinja već godinama radi kao sportska novinarka, ali je svojevrsna Instagram senzacija – tamo je prati više od 90.000 ljudi.

srbijadanas.com

Related posts

AU KOLIKI JE! Policija pretresala putnika na aerodromu i napipala mu UDAVA OD 40 CM U GAĆAMA, a onda…

MH

Smucili su mi se parovi koji dolaze na moju njivu da se s**aju , ostavio im poruku koja je nasmijala region

MH

CHAT DANA: Dobio sam sina, dobio sam sina! Ali … na koga liči? URNEBESAN odgovor

MH

Leave a Comment