11.3 C
Manchester
19. travnja 2021.
Image default
Ispovijesti

GODINU DANA BEZ BRANISLAVA PETRUŠEVIĆA PETRUĆIJA! Sin Marko: “Tata je mislio da neće biti ništa od mene!”

Pre tačno godinu dana napustio nas je glumac i komičar Branislav Petrušević Petrući.

Iznenada tog 9. novembra 2019. godine prestalo je da kuca njegovo srce, a njegov sin Marko Petrušević kaže za Kurir da je tek sada postao svestan da ga više nema.

– Tata će mi uvek nedostajati. Danas je već godinu dana kako ga nema. Juče smo se ponovo svi okupili. Bilo je perioda kad je verovatno mislio da neće biti ništa od mene. Pravio sam razne gluposti kao tinejdžer. Međutim, stigao je da mi kaže da ga nisam obrukao u rijalitiju. Tata bi bio srećan zbog toga što se bavim muzikom. Šta će biti dalje, niko od nas ne može da zna – kaže Marko.

marko-petrusevic

Foto: Srbija Danas

Branislav Petrušević rođen je 9. maja 1955. u Peći. Na filmu je najviše ostao upamćen po ulogama u tri nastavka filma “Hajde da se volimo”. Bio je redovan član Indeksovog radio-pozorišta, učestvovao je u pravljenju radio-emisija, pomagao u pisanju tekstova, glumio u radio-emisijama. Radio je u Prvom programu Radio Beograda, bio saradnik u emisijama “Vreme sporta i razonode” i “Radio sport”, zatim na Radiju 202, RTS… Iako se ceo život bavio glumom, nije završio akademiju, što mu je bila neostvarena želja. Možda niste znali, ali na nagovor oca završio je FON, i to smer za kibernetiku.

srbijadanas.com

Related posts

“Moj profesor informatike mi je rekao da ostanem poslije časa da mi nešto pokaze ostala sam a onda je izvadio …

MH

“Za 10 dana na moru, djevojku sam prevario sedam puta…”

MH

ISPOVIJEST: “Moj brat se oženio muslimankom iz Novog Pazara, a na svadbi smo doživjeli šok…”

MH

Leave a Comment