11.3 C
Manchester
19. travnja 2021.
Image default
Zabava

VEZAO ME LISICAMA I SELOTEJPOM MI ZALEPIO USTA I OČI: Kim Kardašijan i dalje ima TRAUME od onog što se desilo pre 4 GODINE!

Kim Kardašijan progovorila je u jednoj emisiji o pljački koja je na nju ostavila velike traume, a desila se u Parizu pre četiri godine.

Rijaliti zvezda je u emisiji Dejvida Letermana otkrila da se plašila dok su joj lopovi držali pištolj na slepoočnici da će je starija sestra Kortni zateći kasnije mrtvu u sobi.

FOTO: PROFIMEDIA

Starleta je te večeri boravila u hotelskoj sobi, dok je Kortni bila u provodu sa jedinim njihovim obezbeđenjem. Kim je rekla da je te godine spakovala sav svoj nakit za nedelju mode u Parizu, što je nešto što “nikada pre nije radila”.

“Oko 3 sata ujutru čula sam tapkanje po stepenicama i zbog toga sam osetila paniku, jer sam verovala da je neko tu da me uhvati”, rekla je Kim. Kim se rasplakala dok se prisećala trenutka kada ju je jedan od pljačkaša “zgrabio” dok je bila gola ispod ogrtača, jer se plašila da će biti zlostavljana.

“Bila sam kao, okej, ovo je trenutak kad ću biti silovana. Ovo će se dogoditi, samo se pripremi. Onda me je vezao lisicama, a zatim selotejp trakom zalepio moja usta i moje oči”, priznala je starleta.

FOTO: PROFIMEDIA

Tek nakon što su pljačkaši uhapšeni, Kim je otkrila da su je pratili dve godine pre pljačke i da su već ranije pokušali da je napadnu, ali je Kanje bio sa njom.

“Nisam znala da su imali nekoga u liftovima, nekoga ispred zgrade, nekoga ko je pomerio kameru, nekoga ko je razbio vrata, nekoga u autu za beg. Postojao je čitav tim ljudi koji je ovo planirao”, otkrila je starleta.

Kurir.rs/K.Đ.

Related posts

MNOGE ŽENE MISLE DA SU BEZAZLENI, ALI OVI ZNAKOVI UKAZUJU NA RAK DOJKE: Nikad ih nemojte zanemarivati, BRZO KOD DOKTORA!

MH

Odličan vic: Razgovor u lekarskoj ordinaciji

MH

JEDNA UČITELJICA JE OSTALA ŠOKIRANA NOVIM PRVACIMA: Ne znaju da pravilno govore, nepoznata im je grafitna olovka, troje ne zna svoje prezime, a jedan ne zna kako je mami pravo ime!

MH

Leave a Comment