5.5 C
Manchester
5. svibnja 2021.
Image default
Lifestyle

UPOZORENJE! AKO VAM SE NA PRVOM IZLASKU OVO DESI, BJEŽITE OD NJEGA: Evo šta vas čeka ZA 5 GODINA!

Prvi sastanci testiraju vašu viziju i mogu izgledati prilično poput razgovora za posao. Pokušavate naučiti više o svom mogućem bračnom drugu kako biste bili sigurni da želite razviti vezu u budućnosti. 

 

Ako možete pravilno slušati i obratiti pažnju na potrebne detalje, ne trebaju vam nikakva ispitivačka pitanja.

v

Samo imajte na umu koje su teme najčešće u muškom govoru.

Bright Side znakove upozorenja koji ukazuju na pogrešnog partnera.

1. Njegova bivši

Bivši odnosi su uvijek nezgodni. Jeste li sigurni da ga želite slušati kako se žali na bivšu i postati njegovo rame za plakanje?

2. Materijalističke žene

“Sve žene imaju samo cilj zavesti bogatog muškarca i koristiti njegovu kreditnu karticu!” Ako vaš muškarac to i dalje ponavlja, on nije za vas. Možda će na ovaj način opravdati da je pomalo pohlepan, a može tražiti i da stalno dokazujete da nemate motiva da mu uzmete pare

3. Njegova majka

3

Voljeti roditelje je strašno bitno, ali to bi trebalo pokazati u granicama, posebno tokom prvog spoja. Budite barem na oprezu ako vaš partner prečesto govori o svojoj majci. Mogućnost izgradnje samostalne porodice u takvom slučaju je sumnjiva. Vjerovatnije je da će mišljenje vaše svekrve uvijek imati vodeću ulogu.

4. Igre uloga

Tačnije, ovdje se radi isključivo o stereotipima uloga muškaraca i žena. Naravno, ako u budućnosti planirate biti samo dobra domaćica, u ovoj temi nema razloga za brigu. Ali ako želite ravnopravnost u svojoj vezi, trebali biste izbjegavati takve konzervativne muškarce.

5. Pokzivanje mišića

Da li vam na spoju stalno govori kako je nekada bio agresivan, kako se nekome osvetio…To ne znači da će biti agresivan s vama, ali njegovi obrasci ponašanja i dalje mogu uzrokovati određene probleme.

6. Djeca

6

Riječ je o čovjeku koji zaista voli razgovarati o svojim nećacima, kumčevima, djeci komšija itd. On također odmah dijeli svoje planove za vlastitu veliku porodicu. Pa … Vjerovatno samo želi izgledati slatko koristeći stereotip “sve žene žele djecu”. Ili vam govori istinu, i nije tako loše ako zaista želite postati majka. Ako vas takvi izgledi ne čine sretnima, možda je bolje pronaći osobu sa sličnim svjetonazorima.

7. Ljepota

Ovaj znak upozorenja izgrađen je na neumoljivom fokusiranju na prednosti i nedostatke nečijeg fizičkog izgleda. Bolje je izbjegavati vezu s muškarcem koji neprestano govori o stvarnoj ljepoti, oblicima tijela, dužini nogu itd. Pokušava vas “formatirati”. Možete odbiti komunikaciju s takvim tragačem idola.

8. Muška prijateljstva

Gotovo sve zanimljive priče vašeg supružnika povezane su s njegovim prijateljima, a čak je i pomalo preziran prema onima koji su se odvojili od glavne “kompanije”. Ovaj čovjek bi možda više volio viđati se sa prijateljima nego provoditi večeri s vama.

9. Neprijateljstvo u svijetu

Vaš sugovornik ima naviku da se opravdava za svaki svoj neuspjeh ili nesreću, aktivno optužujući sve oko sebe za sve njegove greške. Kasni na spoj jer taksist nije došao na vrijeme. Neće biti dodatka za plaću jer je njegov šef zao do korijena

10. Vi

Ako se koriste na pravi način, komplimenti pomažu da se osjećate dobro i procvjetate. Ali ako ima previše komplimenata, to daje razlog za određene sumnje. Prvi izlasci puni slatkih riječi trebali bi vas upozoriti. Postoji mogućnost da ih niste jedina koja ih je čula. Pokušajte ne brkati iskrenost s trikovima i brzim razgovorima.

izvor : novi.ba

Related posts

KOMŠIJE GAGIJA ĐOGANIJA PROGOVORILE O DENSERU: Dobar je čovek, ali ima PSIHIČKIH PROBLEMA…

MH

OPERISANA JELENA PEŠIĆ! Bivša zadrugarka trpela užasne BOLOVE – bila na LEKOVIMA! Evo šta se DESILO!

MH

POČINJE SNIMANJE FILMA “JUŽNI VETAR”! Popularni glumac otkrio DETALJE – evo šta je REKAO! (FOTO)

MH

Leave a Comment