5.5 C
Manchester
6. svibnja 2021.
Image default
Lifestyle

VENČAO JE SA TOŠIĆEM, a onda su ZARATILI! Karleuša se pomirila sa KUMOM Darkom, a razlog je PREDIVAN

Pop pevačica Jelena Karleuša i modni kreator Darko Kostić bili su nerazdvojni prijatelji i poslovni saradnici.

Pored toga što je Darko bio Jelenin najbolji drug, on je bio zadužen za Jelenine stajlinge za nastupe, TV emisije i spotove od početka prošlog veka sve do 2008. godine, kada je u junu održana spektakuarna svadba Jelene i njenog supruga Duška Tošića.

Prijateljstvo i saradnja pukla je prvobitno pred svadbu, kako su tada pisali mediji. Darko, navodno, nije dizajnirao venčanicu Jeleni, kao što joj je obećao, što je njoj bio dovoljan razlog da zahladne odnos.

Kako se pisalo dalje, Jelena i Darko su se pomirili pred njen koncert u “Areni” 2010. godine, a onda su prekinuli svaki kontakt već naredne godine. Prema pisanju domaćih medija, Jeleni je zasmetalo to što je Kostić intenzivno počeo da sarađuje sa njenom koleginicom Natašom Bekvalac, to jest, što su njeni stajlinzi počeli neodoljivo da podsećaju na Karleušine.

– Trenutno ne sarađujemo, ali takav je naš odnos, malo radimo, malo ne. Ja trenutno ne mogu da pratim to šta ona radi. Prosto ne mogu da stojim iza toga! – rekao je tada Darko.

srbijadanas.com

Related posts

Kako da karmin ostane postojan i ispod zaštitne maske za lice

MH

DRUGARICA OTKRILA LUNINE NAMERE – Ulazi u Zadrugu 4 i ZAVODI Kristijana? Miljković će IZGORETI od besa

MH

IZVINILA SAM SE KOMŠIJAMA ŠTO SU GLEDALI KAKO LETI KAMENJE! Ljupka progovorila o ljubavnom brodolomu, a evo šta je rekla o SIMIĆU

MH

Leave a Comment