5.5 C
Manchester
6. svibnja 2021.
Image default
Lifestyle

Saša Kapor PROGOVORIO o Ljupkinom SKANDALU! “Sa njom VIŠE NE RADIM, a sa Simketom sam u SJAJNIM ODNOSIMA”

Pevač Saša Kapor u jednoj emisiji na “Pink” televiziji, pa je otkrio kako stoje stvari u njegovom braku sa Nikolinom Kovač.

Nikolina Kovač

Nikolina Kovač
Foto: Instagram Printscreen/nikolina.kovac

– Nikoleti rastu zubići, pa je dobila temperaturu, Nikolina ju je odvela kod lekara, zato nismo zajedno sada. Od jutra nam je pun gas. Ja sam sa Nikolajem bio na utakmici. Mi smo u najboljim odnosima, kako vreme odmiče sve smo bolji i bolji – naveo je Kapor.

– Ljupka i ja smo nastupali zajedno, više ne nastupamo. Sa Simketom sam u sjajnim odnosima, kao i dan danas, to je to, ne bih se više mešao u te stvari – rekao je Saša.

Ljupka Stević

Ljupka Stević
Foto: Srbija Danas

On je istakao da nije opasan i strog otac, te da svoju decu vaspitava mirnim metodama.

– Nisam opasan tata, ja idem logikom nagrada i kazna. Ne volim da kažnjavam bez potrebe. Nisam nasilnik, ja sam za to da sve može mirnim putem da se rešava – istakao je Kapor, a onda otkrio da mu posao veoma nedostaje tokom epidemije koronavirusa:

Ne treba čovek sve da gleda kroz novac, i u ovom periodu kad ne nastupam sam dužan publici da im se odužim. Nedostaje mi posao i druženje sa ljudima, ali je najbitnije sačuvati mentalno zdravlje, a sve ostalo se da nadoknaditi – dodao je Saša.

srbijadanas.com

 

Related posts

VIC: OŽENI MUJO FATU

MH

Kameron Dijaz: Bila sam ovisna o botoksu, nedostaje mi moje lice

MH

KREMA KOJA JE ODUŠEVILA ŽENE I MUŠKARCE ŠIROM SVETA: Vraća mladolikost i briše bore, u rekordnom roku!

MH

Leave a Comment