9.7 C
Manchester
5. svibnja 2021.
Image default
foto Video

Slavna lepotica PREVARILA DEČKA i javno to priznala, a sada ga pred milionima ljudi PREKLINJE DA JOJ SE VRATI: “Ti si ljubav mog života, ti si mi sve…”

Zara MekDermot je britanska rijaliti zvezda, a nedavno je šokirala javnost kada je javno priznala da je prevarila svog bivšeg dečka Sema Tompsona. No, ona je nastavila sa javnim ispadima, pa ga sada preklinje da joj se vrati putem društvenih mreža.

Naime, ova lepotica je na Instagramu podelila snimak sačinjen od niza njihovih zajedničkih trenutaka uz emotivnu, pokajničku poruku.

“Za ljubav mog života. Nema dovoljno reči kojim bih mogla da opišem šta osećam prema tebi. Ti si mi najdraža osoba i moja istinska ljubav. Napravila sam ovaj video za tebe kako bi video kakve smo sve predivne uspomene napravili zajedno. Želim da napravim još milion uspomena s tobom kroz ostatak svog života. Žao mi je što naše putovanje nije bilo baš lako i volela bih da mogu da vratim vreme. Zapamti, ti si mi sve. Nedostaješ mi i volim te sve više svakoga dana”, napisala je Zara pored dirljivog videa.

Sedam godina stariji Sem tada je raskinuo za ovom plavušom posle 16 meseci veze, a o svemu će detaljnije govoriti u narednim epizodama šoua “Made In Chelsea”

srbijadanas.com

Related posts

“Crvenkapa” vrelim fotografijama sa Balkana “zapalila” Instagram

MH

POMAŽE SAMO TESTERA! Saznala je da je muž vara – kad je zaspao, na p***s mu je stavila OVO! (VIDEO)

MH

Adidas dizajnirao patike u čast slavne Jugoplastike

MH

Leave a Comment