16.6 C
Manchester
28. srpnja 2021.
Image default
Lifestyle

ZNACI DA ON NIJE PRAVI! Evo kako ćeš ZNATI da sa ovim MUŠKARCEM samo GUBIŠ vreme!

Drage dame, predstavljamo vam 5 sitacija koje pokazuju da on nije “onaj pravi”.

1. Ne razmišljate puno o njemu kada niste zajedno

Kad postoje prave iskre, on vam je na pameti 0-24, vidite njegovo lice u gužvi na ulici, stalno iznova čitate njegove SMS-ove, planirate u mislima vaš sledeći dejt… Kad niste istinski zapaljeni, ne ulazi u vaše misli tako često, a kad se to i dogodi, nema poskakivanja srca ni onog slatkog osećaja u utrobi.

2. Ne želite da upozna vaše prijatelje i porodicu

Iako je dobar i pouzdan dečko, možda brinete da neće impresionirati vama bliske ljude. Razlog? Ni vas nije impresionirao. A još jedan razlog zašto ga držite skrivenog može biti taj što se bojite da će vaši prijatelji i porodica osetiti da niste ni blizu sedmog neba i pitati vas zašto ste sa nekim u koga niste zaljubljeni.

3. Ne smeta vam kad izađe bez vas

Kaže da će se družiti sa kolegama u petak uveče i vama to ne predstavlja nikakav problem. Onda u subotu ima dogovor sa starom ekipom sa faksa, a vi mu poželite dobar provod i kažete da ćete se čuti kasnije. Ako u ovakvom slučaju kada ima previše solo planova ne osećate nelagodu ili što je još gore možda osećate olakšanje, poslušajte malo bolje – da to zvoni alarm za uzbunu!

4. Niste baš raspoloženi za seksi akciju s njim

Svi smo ponekad pod stresom ili preumorni, ali ako se retko radujete susretu, ponovno preispitajte tu vezu. Slušajte svoje telo. Ako nema telesne hemije, verovatno nema ni emocionalne.

0013980815

0013980815
Foto: Profimedia

5. Kad upoznate zgodnog frajera ili ga samo vidite usput, pitate se je li slobodan

Znamo da mislite kako nema ničeg lošeg u procenjivanju muškaraca jer im ne delite svoj broj ili nešto slično. Ali to je značajno jer u stvari procenjujete opcije koje se nude.

Deda Mraz

Deda Mraz
Foto: Profimedia
srbijadanas.com

Related posts

Muškarci su sve češće u braku bez ljubavi

MH

Postoji i muška menopauza, ovo su simptomi

MH

OPA BATO! Miljana i Zola UHVAĆENI U CENTRU Beograda! Čolić se pokazao kao pravi DŽENTLMEN, Marija će PASTI U NESVEST kad vidi ovo!

MH

Leave a Comment