11.1 C
Manchester
20. listopada 2020.
Image default
Nekategorizirano

“TO SU LOPURDE!” Lukas opleo po ROMSKIM SVADBAMA: Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale

Aca Lukas jedini je pevač sa estrade koji nikada nema problem da otvoreno govori o svim temama, čak i kada one nisu povoljne po njega. Tako je bilo i ovaj put. Dok se drugi pevači hvale time da su pevali na luksuznoj svadbi u Rimu i dobro zaradili, on priča suprotno. Pare, kako je rekao, jesu dobili, ali ne na dostojanstven način.

– Mislite na romsku svadbu? Gde to ozbiljno, to su gluposti. Neću to da radim više nikad. To su bre budale! To su lopurde koje organizuju svadbu, neki Romi koji imaju love. I onda oni vrte te pare među sobom i ovi momci, par muzičara, koji organizuju svadbe po celom svetu. To sam tek sad provalio o čemu se radi. Nešto se preganjaju, prebijaju, pevači pevaju. Neko dobije gažu, ja i Ceca smo dobro plaćeni. Velike pare smo dobili, ne bih ni došao ovako. Ovi kite, trpaju, stavljaju nam pare na čelo, u košulje i u brushaltere pevačicama, da bi posle njima vratili pare. – rekao je Aca, pa dodao:

– Ja ne dozvoljavam da meni iko lepi na čelo novčanice, pa da mi posle traži da mu vraćam. Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale i da mu ja posle vraćam. Tako da ta veselja su takve budalaštine, gluposti, i neću više da učestvujem u tome. U stvari hoću, ali moraće da mi donesu jedno sto hiljada unapred i da sedim na bini, pevam pola sata i da idem kući.

srbijadanas.com

Related posts

Traditional Markets Nosedive, Following Bitcoin’s Own Slump Below $7k

MH

“ŠTA SI PRVO PRIMETIO NA MOJOJ ĆERKI” Otac osmislio formular za potencijalne zetove i postao HIT U REGIONU (FOTO)

MH

Da li je pristojno za ženu od 45 godina da nosi pocijepane farmerke kao i djevojka od 20?

MH

Leave a Comment