12.7 C
Manchester
19. listopada 2020.
Image default
Lifestyle

GOLA G*ZA, GOLIŠAVE GRUDI, PLEŠE NA ŠIPCI: Bila je S*EKS SIMBOL 90-ih, a evo KAKO glumica IZGLEDA danas

Verovatno najprovokativniji film iz devedesetih godina  je “Showgirls” režisera Pola Verhovena. Upravo je ovo ostvarenje proslavilo Elizabet Berkli, seksi plavušu za kojom je uzdisao čitav svet, izuzev vrlo negativnim komentarima koji je sam film dobio.

Iako je ovom ulogom stekla planetarnu popularnost, Elizabet je odabrala neki drugi životni pravac, budući da nakon ove uloge nije ostvarija ni jednu drugu sličnu.

Danas ova glumica izgleda podjednako atraktivno kao i u filmu snimljenom davne 1995. godine. Ima 45 godina, nastavila je da se bavi plesom, ali je takođe probala svoj talenat i u književnosti, čak i kao tarapeut za mlade.

Glumica se u međuvrmemenu udala za kolegu Grega Lorena i rodila sina. Na žalost brojnih muškaraca, živi povučenim bračnim životom i svoje seksepilno telo pokazuje samo u četiri zida spavaće sobe.

srbijadanas.com

Related posts

OVE ILUSTRACIJE ĆE SAMO MAJKE RAZUMJETI: Samo čekamo da vidite posljednju sliku, OVO ĆETE PAMTITI!

MH

PA ZAR NIJE MIHAJLO ŠAULIĆ ONAJ PRAVI? Aleksandra Mladenović progovorila o udaji, ali i o odnosu sa unukom Šabana Šaulića!

MH

“SVE SU IZGORJELE”, POLICAJCI SU PLAKALI KAO KIŠA KAD SU DOŠLI NA UVIĐAJ: Kada vidite zašto, i vi ćete – ALI OD SMIJANJA (FOTO)

MH

Leave a Comment