12.7 C
Manchester
19. listopada 2020.
Image default
Lifestyle

“GODINAMA SE BORIM SA EPILEPSIJOM” Bila je zvezda, sklonila se sa scene, udala za pevača i danas je SASVIM DRUGAČIJA

Kada se 2013. godine pojavila u “Zvezdama Granda” mnogim su joj predviđali blistavu  karijeru. Zajedno sa pevačicom Radom Sarić u takmičenju su bile Katarina Grujić i Aleksandra Prijović, ali i pevač Amar Gile.

U nekim medijskim pojavljivanjima pričala je kako je jedan zdravstveni problem u mnogome mučio da napravi ogroman uspeh. Rada se dugo godina borila sa epilepsijom. Jedan od otežavajućih okolnosti u njenoj karijeri zasigurno je bilo to.

– Na tu temu ne želim da govorim javno! Sve što je vezano za moje zdravlje, porodicu i ljubav je ipak samo moja privatna stvar. Muzika je moj život i to mi je sada najvažnije u životu. Neka moj rad, trud i zalaganje govore o meni – izjavila je Rada kada su mediji pisali o njenom zdravstvenom problemu.

Pre tri godine pevačica se udala za Milana Čolovića koji je inače sin Tomislava Čolovića, vlasnika legendarnog hita narodne muzike ”Mali mrav”.

Nekoliko meseci od udaje, srećan par je postao bogatiji za sina Vasilija. Pevačica se ne pojavljuje više u javnosti, jer kako je istakla okrenula se majčinstvu, a na pitanje hoće li se vraćati na estradu – nije davala odgovor.

Foto: Instagramprintscreen/radaaasaric

Foto: Instagramprintscreen/radaaasaric
srbijadanas.com

Related posts

ŠEF MI JE REKAO DA IMAM DOBRE NOGE, MUŽ NAVALIO HOĆE DA ZNA DETALJE: Kad je vidio moju zadnju poruku UHVATIO SE ZA GLAVU, BLAM VIJEKA!

MH

IZVINILA SAM SE KOMŠIJAMA ŠTO SU GLEDALI KAKO LETI KAMENJE! Ljupka progovorila o ljubavnom brodolomu, a evo šta je rekla o SIMIĆU

MH

OVO JE SESTRA ALEKSANDRE RADOVIĆ! Pokušala je da se bavi PEVANJEM, ali je ODUSTALA! Evo šta danas RADI!

MH

Leave a Comment