1.7 C
Manchester
25. siječnja 2021.
Image default
Video

AFERA PEDOFILIJA – MANEKENKA ZGROZILA SVE: Sa 14 godina bila sa POZNATIM TAJKUNOM – pojavile se FOTKE

Nije nikakva tajna da je prećutno prihvatljivo da muškarac bude malo stariji od svoje supruge. Svaka žena koja je starija od svog partnera se neretko susreće sa komentarom: “A, znači ti si starija” ili “Voliš piletinu”. Kad smo kod “piletine” ruski milijarderi je najviše preferiraju, tačnije samo je ona na jelovniku.

Uspešni i bogati Rusi preplavili su društvene mreže na kojima objavljuju zajedničke fotke sa svojim mlađim suprugama. Kao što bogata deca Instagrama privlače pažnju javnosti, tako i bogataši i njihov život koji je protkan zelembaćima i top-modelima.

Valentin Ivanov i Lisa – 37 godina razlike

Valentin ima 55 godina i Lisa je izgovorila sudbonosna “da” kad je napunila 18 godina. Kako tvrde pojedini izvori par je u vezi od njene 14 godine što je izazvalo veliki skandal pa su Valentina optužili za pedofiliju. Ruski mediji imaju veoma negativan stav prema braku milijardera i bili su često su tema lajfstajl rubrika. Posle razvoda Valentin je našao novu devojku – niko joj ne zna ime.

Related posts

Snimka u javnosti: Trljala se o policajca i rekla ‘Sviđa ti se?’

MH

Ova žena se oduvijek osjećala ‘ružnom’, a svog muža je uvjerila da samo operacijom može vratiti svoju ljepotu! Evo kako sada izgleda!

MH

Snimao je ženu kako se ljulja, a onda je ona zumirala snimak i primetila JEZIV DETALJ! (VIDEO)

MH

Leave a Comment