11 C
Manchester
25. studenoga 2020.
Image default
Nekategorizirano

DA LI ĆE BITI DOČEKA NOVE GODINE? Pevači su ZAKAZALI NASTUPE U NAJLUĐOJ NOĆI, ali ih muči OVO!

Pandemija koronavirusa u našoj zemlji traje već mesecima, a postavlja se pitanje do kada će trajati ova situacija. Iako su se neke stvari vratile u “normalu”, Krizni štab svakodnevno apeluje na to da moramo biti odgovorni.

printscreen/tvpink

Rad ugostiteljskih objekata je za sada ograničen do 23 časa a svi se pitaju jedno – da li će biti dočeka Nove godine? Poznato je da naše zvezde mesecima unapred zakazuju provod u najluđoj noći, ali zbog celokupne situacije, to sada nije slučaj. Ipak, ima onih koji su “tezge” već zakazali.

Ceca Ražnatović, Radiša Trajković Đani, Aleksandra Prijović, Edita Aradinović, Darko Lazić, Dara Bubamara, Biljana Sečivanović, Jelena Kostov i drugi su već zakazali nastupe za doček, ali retko ko je od njih zapravo reklamirao gde će pevati.

Printscreen You Tube/AmiG Show

Da li je razlog tome što ne znaju da li će se za doček raditi, pa žele da budu obazrivi i ne najavljuju nešto što se možda neće ni desiti?

Related posts

Danica Maksimović u 68. godini oduševila fanove vitkom linijom

MH

ZAUSTAVITE SE I POGLEDAJTE JE: Najlepša devojčica na svetu OČARALA je svojom LEPOTOM!

MH

ONI SU ZA MENE BEZNAČAJNI! OTVORENO PISMO Đoganija – Tri rijalitija, laži… Đole progovorio o FAMILIJI – Sve to je ZATROVANO…

MH

Leave a Comment