12.7 C
Manchester
19. listopada 2020.
Image default
Ispovijesti

ISPOVEST IZ AUTOMEHANIČARSKE RADNJE! Želela je da joj ispuni fantaziju, ali nije računala na ovo!

Imam 31 godinu i iz Beograda sam. Nemam dečka, a nedavno sam izašla iz veze sa jednim automehaničarem. Napominjem to, jer sam fakultetski obrazovana, a većina devojaka tog “nivoa” često naglašava da ne bi mogla da bude sa jednim majstorem. Ja nisam takva, naprotiv, ta veza koja je trajala godinu i tri meseca je bila najbolja koju sam imala u životu, a bila sam i sa pravnicima, ekonomistima, doktorima…

Naše zabavljanje je počelo slučajno, on je bio 2 godine mlađi od mene, a upoznala sam ga preko mog brata koji je radio auto kod njega te su se i privatno zgotivili i počeli da se druže. On je bio crn, visok i sa krupnim braon očima, ai bio je prilično povučen u našem društvu. Verovala sam da je zato jer se bojao da ne “lupi” nešto. Smuvali smo se posle 3 meseca blejanja i mislim da sam ga zavolela.

Vremenom je izgubio tu blokadu od obrazovanijih ljudi, te sam stalno odlazila kod njega u radionicu, pa otuda dalje kod njega ili kod mene u stan. Kako sam više odlazila tamo, u meni se probudila želja da isprobamo seks u radionici iako je tamo bilo dosta ljudi u svakom trenutku. I uradili smo to. Pored radionice, bila je soba za naplatu u koju je samo on ulazio sa mušterijama. Zaskočila sam ga i rekla mu šta želim. On je negodovao u početku, ali “stvari” u njegovim pantalonama su mi govorile drugačije. Bio je petak popodne, a u radionici skoro nikoga, čak ni drugih radnika jer je tu smenu odrađivao sam, upravo zbog malo mušterija.

Automobil

Automobil
Foto: Profimedia

Bacili smo se u akciju, skinuli se i počeo je s*ks. On se trudio da bude nežan da nas neko ne bi čuo, a mene je to još više uzbuđivalo i želela sam još i jače. Sa tog dvoseda za mušterije prešli smo na sto u uglu. Bila sam toliko uzbuđena da sam ga poželela otpozadi u tom trenutku. Inače, nisam fan an*lnog s*ksa zbog lošeg iskustva sa momkom koji je imao ogroman “ponos”, ali za razliku od njega, moj mehaničar (tako sam ga iz milošte zvala) nije imao veliki penis, doduše, ni premali da se razumemo.

Zbunio se kad sam mu rekla šta želim, jer do sada o tome nije bilo reči, ali je želeo to (mislim da ne postoji muškarac koji ne bi). Stavio me je sto i podigao noge. Toliko sam bila uzbuđena, ali i uplašena da nisam znala gde se nalazim. Krenuo je da prodire u mene i bilo je prijatno, nije me bolelo. Bila sam srećna zbog toga i imala utisak da ga volim još više jer me je oslobodio straha od te vrste odnosa. Ipak, desilo se nešto što je promenilo sve. Bukvalo u trenutku!

U jednom momentu nešto je tako jako puklo u radionici da nisam znala gde se nalazim. Sledila sam se, i mislim da mi je srce stalo u tom trenutku. On je skočio i počeo da se oblači. Ja jednostavno nisam bila u stanju. Ležala sam nepomično, kao hipnostisana. Obukao se i otrčao do radionice jer je pomislio da je neka mušterija tu, ili da neko obija radnju jer je taj zvuk bio tup, a toliko jak da jednostavno ne znate šta da pomislite.

Muškarac

Muškarac
Foto: Profimedia

Čini mi se da sam ga nepomično čekala sa podignutim nogama, baš u položaju u kom me ostavio, nisam mogla da se pomerim, pa sigirno tridesetak sekundi. Vratio se sa osmehom na licu. Znala sam da je sve u redu, ali sam i dalje bila u šoku. Auto koji je bio u radionici je pao sa dizalice i to je proizvelo takav zvuk.

Osetila sam olakšanje u trenutku, kao i on, ali opet i zabrinutost, jer šta da je neko od radnika bio ispod automobila kada se to desilo?

srbijadanas.com

Related posts

Saznao da ga žena vara, pa je njenom ljubavniku poslao listu želja: Broj 2 će vam natjerati SUZE NA OČI!

MH

‘Ušla sam mu na profil i vidjela fotografije’ on u odijelu zena u vjencanici on potpisuje cini mi se da mi je srce prestalo da kuca

MH

SINOĆ, TAČNIJE JUTROS OKO 4 SATA UJUTRO ZAZVONIO MI JE MOBITEL. ONAKO IZ DUBOKOG SNA PROBUĐEN

MH

Leave a Comment