11.1 C
Manchester
19. listopada 2020.
Image default
Video Zanimljivo

MAJA PROGOVORILA ZA SD! Janjuš ima JEZIVU TAJNU, koju krije od PORODICE? U velikom je PROBLEMU

Maja Marinković je za naš portal Srbija Danas, progovorila o navodnim batinama ali i o psihičkom zlostavljanju koje je trpela od Marka Janjuševića, dok je krila od javnosti da je sa njim u vezi.

U intervjuu za Srbija Danas, Marinkovićeva je opisala kako ju je navodno tukao, pa otkrila i da kada je primetio modrice na njoj, da ju je čupao za uši. Pored toga Maja nam je otkrila da Janjuš ima veliki porok, kocku, zbog kojeg je u ogromnim dugovima, te ne krije da mu je ona davala novac:

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas

– Blokirao me je kada je krenuo na put u Prijepolje, jer je njegova žena zvala i rekla da ja zovem nju sa nepoznatih brojeva. Kada se vratio odblokirao me je i rekao da će mi uplatiti novac preko pošte, koji sam mu pozajmila, s obzirom da je u velikim dugovima zbog svog poroka kocke. Mislim da je to bezveze od jednog muškarca koji je govorio da me voli, najveća ljubav, da mi uplati pare preko pošte, a ne da se udostoji, da dođe i kao normalan muškarac reši svoj odnos sa svojom devojkom – rekla nam je Maja za Srbija Danas.

Ceo video gde govori o njegovoj sad bivšoj supruzi, ali i navodnim batinama, kao i intervju Majinog oca, Takija, koji je za te batine saznao preko novina, te hteo da se obračuna sa Janjušem, pogledajte ispod teksta:

srbijadanas.com

 

Related posts

KAKO OVO NISMO RANIJE ZNALI: Svi bacate ove kesice, a nemate pojma kakvo se blago krije u njima (FOTO)

MH

GRUDNJAK SMO CIJELI ŽIVOT NOSILE NA POGREŠAN NAČIN: Ova djevojka je slučajno otkrila pravi način i sve nas postidjela!

MH

Partneru rekla da ide na poslovni put pa se udala za drugog

MH

Leave a Comment