12.7 C
Manchester
19. listopada 2020.
Image default
Zanimljivo

ANA PRVI PUT POSETILA RASTU U PRITVORU? Izbila ŽESTOKA SVAĐA, pa se umešala i POLICIJA

Pevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta navodno su se sukobili prilikom njene posete reperu koji je pre 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega navodno pronađena veća količina skanka.

Pevačica je zbog toga prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd da bi od Rastinih roditelja preuzela ćerku Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana direktno se zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je napala repera zbog toga što je navondo konzumirao narkotike dok je ćerka bila kod njega.

– Ana je tražila da poseti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je videla, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbesnelo, pa mu je zapretila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira – govori pevačicin prijatelj za “Srpski telegraf” i dodaje:

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta

Foto: Instagram prinscreen/stefanrasta

– Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vreme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su videli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posetu i zamolili Anu da napusti prostoriju.

Kako domaći mediji prenose, Nikolićeva je informaciju o hapšenju Ðurića saznala u Dubaiju dok je bila na odmoru i tamo je doživela slom živaca jer je njihova ćerka ostala sama. Odmah je kontaktirala s bratom Markom, koji je preuzeo Taru i vodio računa o njoj dok se pevačica nije vratila.

Stefan Đurić Rasta, Ana Nikolić

Foto: Youtube printscreen/Emisija Premijera

Ana se nije oglašavala povodom ove situacije, te ostaje da vidimo da li će potvrditi ili demantovati ove navode.

Podsećanja radi, Stefan Đurić Rasta uhapšen je u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina narkotika. S njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. On se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mesec dana.

srbijadanas.com

Related posts

Struja za 1.200 domaćinstava proizvedena zahvaljujući – pivu

MH

MUŠKARAC KOJI ZNA SVE O ANI KORAĆ OTKRIVA: Znam je kad je došla sa koferom iz provincije

MH

Test: Prvo što vidite na slici otkiva drugu stranu vaše ličnosti

MH

Leave a Comment