11 C
Manchester
25. studenoga 2020.
Image default
Nekategorizirano

TRAŽILI joj SE*S za POSAO na televiziji: Viki OTKRILA ko je UCENJIVAO! (FOTO)

Plejboj zečica iz Crne Gore, Viki Vukić, tri puta je osvojila titulu “Playboy plamate”, a sada je otkrila da se u svojoj karijeri suočila sa nepristojnom ponudom od strane jednog menadžera.

Da bi joj omogućio karijeru TV voditeljke, jedan menadžer je uslovio odlaskom u krevet sa njim.

Atraktivna Crnogorka rekla je da je bez razmišljanja odbila ovakvu ponudu, i da je onda usledio niz uvreda sa njegove strane.

– Radi se o jednom menadžeru koji je bez trunke stida tražio da spavam sa njim, a za uzvrat bi mi omogućio da uđem u neke poslove u okviru kojih bi se pojavljivala kao voditeljika na jednoj od regionalnih televizija. Nakon što sam odbila da se upustim u njegove se*si maštarije počeo je da me vređa i ljutitio viće “ko sam to ja da odbijem takvu muškarčinu”. To đubre me je izvređalo kao niko u životu. Pretio je da se, ubuduće, neću moći pojaviti ni u jednim novinama niti na bilo kojoj televiziji. Koliko je “moćan” najbolje se vidi po tome kako danas teško stišava svoj bes gledajući moje fotografije na naslovnicama brojnih listova. Ima tek da pukne od muke kad se uskoro pojavim i na televizijskim ekranima – rekla je Viki.

srbijadanas.com

Related posts

ČUVENA KASANDRA 30 GODINA NAKON EMITOVANJA SERIJE IZGLEDA ISTO: Past će vam vilica kad OVE SLIKE

MH

11 ljudi koji su zeznuli fotku, ali je rezultat ispao pravo remek-djelo

MH

“Kada je skinuo gaće rekla sam sebi: Nema šanse, ovo ne može ući u tebe”

MH

Leave a Comment