5.5 C
Manchester
6. svibnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

Novi detalji RAZVODA Severine i Igora: EVO ŠTA se zapravo DESILO i KADA je Igoru PUKAO FILM!

Igor Kojić, nakon svađe sa Severinom zbog koje se navodno razvode, više neće da se vraća u Zagreb.

Kako tvrde upućeni, on se nedavno pozdravio s pojedinim prijateljima i najavio povratak u Beograd, svoj rodni grad koji je napustio pre tri godine kada je oženio hrvatsku zvezdu.

– Igor i Seve već neko vreme ne funkcionišu baš najbolje. Slava Igorovog oca Dragana Kojića Kebe je poremetila njihov odnos, a kulminacija se dogodila kada se Seve nije pojavila na koncertu svog svekra. Tog dana ona i Igor su se usput još jednom posvađali i ona se vratila s pola puta za Zagreb. On se jako naljutio i rešio je da ostane u Beogradu pa se javio nekim prijateljima i rekao im da se ne vraća u Hrvatsku”, kaže izvor.

Da podsetimo, Severina je na dan Kebinog koncerta 4. decembra imala u Zagrebu ročište sa ocem njenog sina Milanom Popovićem. Iako je krenula u Beograd, nova svađa sa Igorom se desila preko telefona tokom puta, pa se Seve samo okrenula i vratila u Hrvatsku i ispalila Kebu.

Njih dvoje se još uvek ne oglašavaju ovim povodom, kao ni Keba koji je nakon sjajnog koncerta u Beogradu otputovao na nastupe u Bugarskoj.

srbijadanas.com

Related posts

DARA BUBAMARA SE SKINULA NA TERASI: “Kolike GRUDI, samo što joj ne ispadnu”

MH

LEPOG MIĆU POMEŠALI SA SAŠOM VIDIĆEM! Isplivala fotka iz KNEZ MIHAILOVE – Svako bi OGREŠIO DUŠU! (FOTO)

MH

ČUDNE STVARI NA KOJE ŽENE BACAJU NOVAC: Ako mislite da je ova slika čudna, čekajte samo dok vidite ostale! (FOTO)

MH

Leave a Comment