11.3 C
Manchester
19. travnja 2021.
Image default
Lifestyle

Princ Čarls i Kamila ZAUVEK NAPUŠTAJU Britaniju zbog princa Viliama?

Sin kraljice Elizabete, 71-godišnji princ Čarls proveo je duže vremena čekajući da postane kralj Velike Britanije od bilo kojeg naslednika krune u istoriji te države.

Sada dobro obavešteni izvor sa dvora tvrdi kako je Čarlsu i njegovoj supruzi Kamili Parker dojadilo da čekaju na krunu i kako nameravaju da se trajno presele u Italiju, i prepustite princu Vilijamu krunu jednog dana kada kraljica Elizabeta umre ili odstupi sa trona.

Čarlsovu veliku želju da živi u Italiji otkrila je još 1995. godine njegova tadašnja supruga, princeza Dajana, u jednom inervjuu.

Dajana je u tom intervjuu rekla kako misli da će se Čarls i njegova tadašnja ljubavnica Kamila preseliti u Italiju, umesto da Čarls postane kralj jednog dana. Otkrila je kako njen suprug želi da poseduje farmu u Toskani i kako je spreman da ostaviti Dajanu u Britaniji da sama odgaja i priprema Viliama za ulogu kralja. U istom intervjuu spomenut je i izvor s dvora koji je rekao kako Dajana veruje da Čarls nikada neće postati kralj.

I tako je danas, 25 godina kasnije, tvrde strani mediji, princ Čarls je napokon odlučio da realizuje svoju dugogodišnju želju.

– Kraljevska porodica ga ne bi krivila ako se preseli zato što su se Viliam i Kejt dokazali sposobnim da preuzmu titulu kralja i kraljice. – tvrdi izvor sa dvora.

srbijadanas.com

Related posts

45 novozaraženih u Kini, samo jedan slučaj lokalne transmisije

MH

“NISAM ZNALA U ŠTA SE UPUŠTAM SA RAŠOM” Goca Tržan iskreno o braku sa 14 godina mlađim, a kad su joj spomenuli Ivana Marinkovića imala je samo jednu reakciju

MH

TAJNI RECEPT: Jedna BANALNA STVAR je presudna za DUGU i SREĆNU VEZU!

MH

Leave a Comment