11.1 C
Manchester
19. listopada 2020.
Image default
Ispovijesti

IMAM MUŽA I DETE, ALI UVEK I MUŠKARCA SA STRANE! Ispovest MAJKE koja će ŠOKIRATI MNOGE – To je uvek neko koga redovno viđam…

Ona je u ispovesti otkrila da zbog drugog muškarca ima potrebu da se sredi, misli o njemu i smeje se “kao luda”.

– Tek kada sam postala majka, shvatila sam koliko su ta koketiranja ključna za moju sreću i samopouzdanje. Simpatija je neko ko život čini malo zabavnijim i zanimljivijim. To je nešto čemu se radujemo tokom dana. Stalna mogućnost interakcije mogla bi mi vratiti malo boje na moje obraze i podsetiti me da sam i žena i mama. Gotovo da nije ni važno ko je vaša simpatija. Svako ko je s*ksi, ali siguran, može proći. Važno je da oboje razumete pravila – objašnjava ona i dodaje:

– Trebalo bi da postoji kontakt očima koji traje malo duže nego što bi trebalo. Trebalo bi da se ruke isprepliću jedna u drugu. U želudcu bi trebalo da postoji napeto uzbuđenje i osmeh na licu koji traje, čak i kada sat vremena posle perete posuđe. Može biti i sladak, sramežljiv tip, vaš optičar, vaš porodični doktor ili poštar – govori majka, ali to nije sve!

Shutterstock

– To su opasne, uzbudljive misli o muškarcima koji su zauzeti. To mora biti neko koga redovno viđate, neko ko se uklapa u strukturu, rutinu i sigurnost vašeg života – smatra ona.

– Dobra je simpatija neko zbog koga se osećate viđenim i cenjenim tokom dana. Neko za koga vredi staviti malo maskare i ruža za usne. Neko ko će komentarisati kako dobro izgleda vaša haljina, čak i ako na prednjoj strani ima mrlju. Moje su simpatije ljudi koji u meni izazivaju iskrice. Sve dok ne izađem iz neurednih dana ranog majčinstva i ne počnem da obnavljam svoj identitet žene, supruge i ljubavnice, oni su sve što imam. Svoj dan ne mogu zamisliti bez njih – objašnjava majka.

informer.rs

Related posts

“Radim kao ginekolog i prošle sedmice, srijeda, na pregled mi je došao jedan mladji bračni par, jer nisu mogli imati djece, te da im ustanovim razlog tog problema, tačnije do koga je od njih dvoje…”

MH

Prvih godinu dvije sam vjerovala i nadala se da će se vremenom promijeniti, jer mnogo ga volim

MH

Saznala sam da me suprug vara već duže vrijeme…

MH

Leave a Comment