0.2 C
Manchester
26. siječnja 2021.
Image default
Nekategorizirano

ONI SU ZA MENE BEZNAČAJNI! OTVORENO PISMO Đoganija – Tri rijalitija, laži… Đole progovorio o FAMILIJI – Sve to je ZATROVANO…

“Ja se bavim sportom, ne pušim, ne pijem, ne kockam se, vodim zdrav život, radim, stvaram, svakog dana naučim po nešto novo…”

Usled skandala koji je zadesio porodicu Đogani, denser Đole Đogani obratio se javnosti otvorenim pismom.

Mi vam ga prenosimo u celosti.

instagram/djoganivesna

– U svetlu najnovijih dešavanja i pritiska novinara koji je usledio, ovom prilikom želeo bih da se obratim čitavoj javnosti. Ja svoju porodicu čuvam, a sve članove familije, koja je zaista velika, volim, poštujem, ukoliko sam u mogućnosti – pomognem ili dam savet i želim im svako dobro. Nikoga se ne odričem, ali želim da se ogradim od svih postupaka i dela koja su učinili drugi. Tu sam i spreman sam da odgovaram samo za svoja dela.

– Razmislite malo, da li vi možete da kontrolišete i budete odgovorni za nešto što je uradio vaš brat, snaja, bratanica, sestra, otac ili već… Umoran sam više da odgovaram na pitanja koja se lično mene ne tiču. Ja se bavim sportom, ne pušim, ne pijem, ne kockam se, vodim zdrav život, radim, stvaram, svakog dana naučim po nešto novo i hvala bogu na ovoj tehnologiji i internetu da je sve veoma lako dostupno.

Pre dva dana izašla je pesma “Zabranjena ljubav” i nalazi se u trendingu u celom regionu, međutim, sve to je zatrovano ružnim i neodgovornim ponašanjem ljudi iz moje familije. Dokle više? Tri godine rijalitija, iznošenje laži, neosnovani napadi, razne smicalice i budalaštine radi privlačenja pažnje, ne želim da pominjem imena – oni su za mene beznačajni.

Želim da zaštitim decu koja ne treba da se stide zato što u porodici postoje neodgovorni ljudi. Oni imaju svoju budućnost i treba da je kreiraju po svojim zaslugama, a ne da ih neko etiketira samo zato što nose isto prezime.

Ne odričem se nikoga, više nikoga i ne osuđujem, samo želim da se ogradim od svega što nisam uradio ja lično. Zato molim novinare da me poštede poziva i da me ne uvlače u rijaliti koji traje već godinama i u kojem ne želim da učestvujem. Neka svako uživa u plodovima svoga rada, ali neka i odgovara za svoja dela i postupke. Ko šta radi, radi isključivo za sebe.

informer.rs

Related posts

MALA ZONE JE SADA NEVIĐENA LJEPOTICA: U braku je sa 23 GODINE STARIJIM rediteljem, A TEK KAD VIDITE KAKO IZGLEDA (FOTO)

MH

Žene nacrtale kako izgleda “muškost” savršene veličine!…

MH

SKANDALOZNI VODIČ ZA ŠVALERE: Isplivali saveti kako da muškarc UDATU ženu odvuče u KREVET!

MH

Leave a Comment