Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je preko Zuma učestvovala u konferenciji organizacije “Pametni poslovi” koja ženama besplatno obezbeđuje odevnu kombinaciju za razgovor za posao (tu odeću i zadržavaju). Sarađivala je i ranije sa ovim udruženjem što je bio jedan od njenih prvih poslovnih angažmana dok je još bila na poziciji višeg člana britanskog dvora.

Megan se u konferenciju uključila iz vile u Santa Barbari gde sa suprugom princom Harijem i sinom Arčijem Harisonom živi poslednjih nekoliko meseci.

“Ljudi će reći da se “Pamtni poslovi” bave samo odećom, ali to nije istina. Sve to je samo spoljašnost, ali ono što čini za vas kao osobe je najbolji modni dodatak. Reč je o jačanju samopouzdanja”, istakla je Megan u videu u kojem su mnogi primetili sliku na njoj, na kojoj se nalazi medved sa porukom: “Volim te, Kalifornijo”.

U pitanju je naslov himne ove američke savezne države, koja je napisana 1913. godine, a 1987. postala službena himna Kalifornije.

Međutim, većina je uočila nešto drugo na Megan – jaku šminku koja joj je bila zabranjena pre Megzita kako se naziva odluka nje i Harija da napuste dvor i steknu finansijsku nezavisnost.

Megan Markl menja imidž
MEGAN MARKL MENJA IMIDŽFOTO: PROFIMEDIA

Da se okreće slobodnijem stilu, Megan je pokazala pre nekoliko meseci i kako vidimo, sve je odlučnija u toj odluci što pokazuje i njena ležernija frizura, način odevanja…

Ali kao što reče Megan, spoljašnost nije važna? Nije bitna, tačno je, ali sigurno je sladak osećaj slobode kada vam više nijej zabranjeno da nosite “torbu preko ramena, lak u jakim bojama, cipele sa otvorenim prstima”, što je, između ostalog, morala da izbegava ranije – makar je bilo poželjno da izbegava.

Ako vas zanima, sako koji je Megan nosila tokom poslovnog razgovora košta oko 1, 300 evra. Sitnica.

telegraf.rs