12.7 C
Manchester
19. listopada 2020.
Image default
Zabava

Svekrva prekinula venčanje i počela da URLA na mladu! “Moj sin nema MANE!” (FOTO)

Snimak sa venčanja izazvao je brojne reakcije na internetu nakon što se pojavio na TikToku.

Sara Regsdejl iz San Hosea u Kaliforniji na TikToku je objavila neverovatan trenutak s udaje svoje sestre Ane za supruga Džona, tokom kojeg je mladoženjina majka prekinula ceremoniju vičući kako njen sin nema mana.

“Venčanje moje sestre od pre nekoliko godina. Svekrva ju je uvek mrzela. Ona je jedna od onih svekrva koje smatraju da moja sestra želi da joj uzme sina”, napisala je uz snimak. Sara je otkrila i kako je svekrva posle incidenta nastavila da sedi do kraja ceremonije. Zatim je izašla i čekala da par završi fotografisanje, samo da bi ponovo počela, kako je to Sara opisala, “sa svojim sr*njem”.

Na snimku vidi se mlada Ana Larabi (29) kako čita zavete koje je napisala suprugu Džonu Larabiju, ali čim je završila, javila se njegova mama i počela agresivno da viče. Džonova majka Džudi može se čuti kako kritikuje zavete, tvrdeći da njen sin nema mana.

“Nećeš reći da moj sin ima mane”, govori Džudi, a čuje se i Ana koja joj poručuje da može da ode. “Nećeš uništiti moje venčanje”, govori joj. “Ne, tu haljinu koju nosiš, mi smo je platili”, nastavlja Džudi. “Nećeš govoriti da moj sin ima mana”.

Svekrva

Svekrva
Foto: TicToc printscreen/billiebeever

“Svi imaju mana i zato ga volim. Možeš otići, Džudi. Možeš napustiti moje venčanje”, odgovora joj ona.

“Ti imaš mane upravo sad, ne znaš da se ponašaš kao odrasla osoba”, govori mladoženja majci u jednom trenu.

Gledaoci snimka koji je postao viralan nisu mogli da veruju šta je majka uradila.

Srećom, ispad na venčanju nije Ani pokvario njen dan. Njena sestra kasnije je objavila fotografiju na kojoj su svi zajedno pozirali.

Uprkos napetosti između Ane i svekrve, ona i Džon su u srećnom braku, a pre osam meseci dobili su i sina.

srbijadanas.com

Related posts

SENIDAH SE SKINULA, A BRAČNE PONUDE SAMO PLJUŠTE: Pevačica nedavno pokazala dečka, ali o OVOM komentaru svi pričaju! (FOTO)

MH

Ekstenzije i umjetne trepavice su prošlost! Stigle su kovrčave ( FOTO )

MH

ŠOK! RADA MANOJLOVIĆ PLJUSNULA POLICAJCA: Još mi samo fali da me ovaj BAKSUZ od čoveka TUŽI ZA NAPAD na službeno lice! BRUKA!

MH

Leave a Comment