11.1 C
Manchester
19. listopada 2020.
Image default
Zabava

MNOGO MI SE SVIĐAO, SKINULA SAM SVE SA SEBE, UŠLA U KREVET… Onda je počeo PAKAO!

Mnoge žene imaju problem da se opuste tokom seksa, pogotovo prvih nekoliko puta.

O tome šta jednoj ženi prođe kroz glavu, u tim trenucima, može da se ispiše čitava saga.

Uglavnom se sve svodi na nesigurnost, odnosno, na to šta će on da pomisli kada ugleda njeno golo telo.

Međutim, opšte je poznato da muškarci i žene ne razmišljaju isto i ne posmatraju stvari na isti način i zato bi žene trebalo da postanu svesne toga da oni, u suštini, ne vide ništa od onoga na šta one obraćaju pažnju.

Naravno da i njima svašta prođe kroz glavu, a evo i šta:

1. Ostani kul

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu podivlja. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu, zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja, piše Krstarica.

2. Pokušaj da izdržiš

Muškarci postižu orgazam brže od žena, što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude, nego i da odlože svoje zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da je vode u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

3. Kad bih barem znao šta želi da joj radim

Nemojte da se bojite da ih usmerite. Naš posao mnogo je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uvo svoje želje, pomerajte naše ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

4. Baš sam srećnik

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

5. Zbog čega se ona uopšte oseća nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske “kočnice” kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod pokrivača i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac će učiniti sve da se ona dobro oseti. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

espreso.rs

Related posts

POLOŽAJ SPAVANJA OTKRIVA DA LI VAS VARA PARTNER: Na ove znakove obratite pažnju, ako ovo radi NEVJERAN JE

MH

NAPUSTIO KUĆU ZBOG RAZVODA! Milojko Božić IZAŠAO iz Parova! PREKIPELO MU!

MH

NAPITAK OD ŠLJIVA UNIŠTAVA SALO SA STOMAKA DOK STE REKLI KEKS: Treba da ga pijete svako jutro u 8 sati i SPRŽIĆETE masnoće (RECEPT)

MH

Leave a Comment