MH 1. kolovoza 2020.

– Nemoguće. Stani, ovo je stvarno ona? – jedan je od komentara

Tri devojke iz grupe “Hurricane” su za veoma kratk period stekle ogromnu popularnost i zbog fizičkog izgleda, pa im ime Uraganke savršeno pristaje.

Od samo starta možda i najveću pažnju od njih tri privukla je Ivana Nikolić, koja danas zaista pleni svojom lepotom i fizičkim izgledom.

Međutim, nije baš uvek bilo tako, a po fotografijama iz prošlosti koje su isplivale u javnosti mnogi komentarišu da je upravo za njenu sadašnju lepotu zaslužan plastičar.

Na mnogim društvenim mrežama su osvanule Ivanine fotografije, na kojima se može primetiti znatna razlika nekada i sada, kada je lice u pitanju.

Mnogi su ostali u čudu kada su uporedili stare sa novim fotografijama, a čak su imali i reakciju da to možda i nije ista osoba.

“Nemoguće. Stani ovo je stavrno ona?”, “Šta od žene napravi Vračar (historical)”, “Ma odvratna je”, “Odličnog hirurga ima”, samo su neki od komentara.

Ipak pored onih koji primećuju razliku, bilo je i onih koji su koemntarisali: “Da razumite da je bila mlada i imala 18 godina, oblačila se drugačije i šminkala”, “Ma samo je imala lošu kameru”….

Podsetimo, Ivana Nikolić  u središte pažnje došla je prošlog februara kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s glumcem Džonijem Depom (56), koji je tada boravio u Beogradu.

S njim je na kraju, kako je rekla, razmenila i mejlove.

Ivana se 2015. pojavila i u spotu Dada Polumente i izgledala je prilično drugačije.

Devojke grupe “Hurricane” su nedavno priznale da često dobijaju nemoralne ponude.

 Kada se baviš javnim poslom, događa se to, dešavaju se neprijatnosti. Ali, od toga se ne može pobeći – rekle su.

telegraf.rs

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*