MH 1. kolovoza 2020.

Poznata voditeljka Elen Dedženeris koja vodi šou program “The Ellen Show” postala je predmet istrage nakon brojnih tvrdnji njenih zaposlenih o zlostavljanju na radnom mestu.Najviše optužbi usmereno je prema tri izvršna producenata Edu Glavinu, Meri Koneli i Endiju Lasneru.

Elen DedženerisFOTO: INSTAGRAM/THEELLENSHOW / SCREENSHOT
Elen Dedženeris

– Ako želi da ima svoju emisiju koja nosi njeno ime, trebalo bi da se više angažuje da vidi što se zapravo događa oko nje. Mislim da joj producenti govore da je sve u najboljem redu, a ona im veruje – otkrio je.

Ni sama Elen nije cvećka, makar tako tvrde zaposleni.

Naime, oni sve sve više iznose tvrdnje da kada Elen prođe ne smeju da je pogledaju u oči, niti da joj se obrate, kao i o njenom toksičnom ponašanju. Oni su rekli da su, naime, upozoreni da ne smeju da je gledaju.

A nakon što je porkenuta istraga Elen je svim zaposlenima poslala pisma u kojima im se izvinjava zbog problema.

– Svi moramo da vodimo računa kako naše reči utiču na druge i veoma mi je drago što su ovi problemi isplivali i što su mi predočeni – kaže Elen.

Ona je napisala i da je prvog dana emitovanja emisije rekla da će ovaj šou biti “mesto sreće”

– Rekla sam da niko nikada neće podići glas, a prema svima će se postupati sa poštovanjem. To očigledno nije slučaj i veoma mi je žao zbog toga.

Elen se u mejlu i distancirala od navedenih optužbi.

– Ljudi koji rade za mene i sa mnom očigledno su napravili lažnu sliku o meni, govore pogrešne stvari u moje ime i to mora da prestane! – navela je ona.

Elen je istakla i da je ponosna na ekipu:

– Mnogo mi je drago što donosimo radost i pomoć svetu, želim da svi koji gledaju našu emisiju i svi koji rade na njoj budu srećni. Mnogo mi je žao zbog onih koji nisu doživeli to.

Internu istragu pokrenula je grupa za odnose sa zaposlenima vlasnika “WBTV-a” i “Warner Media” grupe i oni su u ovom trenutku istrage istakli da će morati da dođe do promene nekoliko kadrova kako bi se situacija popravila.

Inače, “Elen Dedženeres” šou pokrenut je u septembru 2003, i do sada je imao 17. sezona i više od 2.700 epizoda.

blic.rs

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*