MH 1. kolovoza 2020.

– Mami je pozlilo zbog svega što je čula šta je radio, manipulisao je, zvao je ljude, pričao im je svašta – ispričala je Miljana

Miljana Kulić uključila se putem telefonoskog poziva u emisiju “Zadruga – Narod pita” i potvrdila da je raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom.

– Ja ne podržavam ni jednu, ni drugu, kao ni sebe, jer sam mnogo stvari uradila… Luna nije upropastila svoj fizički izgled kao ja, jer ja nisam slušala svoju majku. Nadam se da će Luna poslušati svoju majku uskoro. Ja sam sinoć to okončala sa Zolom – počela je priču Miljana.

– Sve vreme sam od sebe pravila budalu! Preko svega prelazila i dozvoljavala sve, a pričam za sebe da sam inteligentna, a kritikovala sam Lunu. Ja se učim na svojim greškama – ispričala je ona.

Hitna pomoć je bila ovde u stanu, rekla sam da ne može da spava do pet svakog dana, on mi je pisao da će biti u igraonici, da se njegova majka raspada… Mami je pozlilo zbog svega što je čula šta je radio, manipulisao je, zvao je ljude, pričao im je svašta, kao i Orozovića što je izmanipulisao – rekla je bivša zadrugarka.

– Mene je zvao jedan njegov drug, rekla sam da neću dati novac, jer treba mom detetu, da bih mu omogućila bolje sutra. Ja sam pored njega non-stop jela, prelazila preko svega, opraštala. I uvek sam gledala da Željko nema oca, a ni on. Sve je planski uradio, kada sam mu ja rekla da dug neću da mu vratim i da novac koji budem zaradila isključivo trošim na Željka i nekretnine – tvrdi je Miljana.

– Slagala sam da sam u drugom stanju, a razlog je njegov ulazak u rijaliti. Sakrio je ličnu kartu, šutirao me je na ulici i pljuvao, zvao je policiju i pričao da ga maltretiram, a sve vreme mi je držao ruke. Janjušu i Orozoviću je tražio novac da mu daju, 2.000 evra. Okretao me je protiv majke. Radio je neke nedozvoljene stvari, išao je u kladionicu…- zaključila je Kulićeva.

telegraf.rs

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*