0.2 C
Manchester
26. siječnja 2021.
Image default
Lifestyle

Idealno vreme i najbolja poza za pravljenje bebe

Iako postoji samo nekoliko dana u mesecu kada možete da ostanete u drugom stanju, ta činjenica ne treba da vas obeshrabruje. Jako je bitno da dok vodite ljubav ne osećate konstantan pritisak jer želite bebu.

Iako postoji samo nekoliko dana u mesecu kada možete da ostanete u drugom stanju, ta činjenica ne treba da vas obeshrabruje. Jako je bitno da dok vodite ljubav ne osećate konstantan pritisak jer želite bebu.

FOTO:
Jedno je sigurno, pravljenje bebe biće vam divno iskustvo

Ako ste vi i vaš partner odlučili da sav svoj trud usmerite na to da dobijete bebu, jako je bitno da zbog te odluke ne osećate konstantan pritisak, savetuje britanski magazin „She” (Ona).

To jeste poseban trenutak, ali važno je da vodite ljubav ne zato što ste to isplanirali nego zato što to oboje stvarno želite.

Najbitnije je da se jedno drugom prepustite u dobro odabranom trenutku, na nekom posebno romantičnom mestu i da se opustite.

Iako postoji samo nekoliko dana u mesecu kada možete da ostanete u drugom stanju, nema potrebe da vas ta činjenica obeshrabruje. Takođe, danas postoje i testovi koji mogu precizno da utvrde vaše plodne dane. Ako uz njihovu pomoć shvatite svoj jedinstveni menstrualni ciklus, seks vam neće postati obaveza i računica.

Postoje neke stvari koje oboje možete da uradite da biste potpomogli začeće deteta. Prvo, seksualna aktivnost se naglo povećava tokom ovulacije. Zato, ako je vaš partner tada raspoložen, navalite. Ovulacioni test pokazaće vam da li ste u plodnim danima ili ne.

Kada ste na seksualnom vrhuncu za vreme ovulacije, talasi te orgazmične energije čine jačim kontrakcije mišića, pa se muška semena tečnost šalje na pravu lokaciju.

Najbolja poza za pravljenje bebe

Misionarska poza, odnosno poza u kojoj se muškarac nalazi iznad žene, smatra se najboljom za brže začeće jer upravo taj položaj omogućava najdublju penetraciju i isporučivanje sperme najbliže maternici.

To je ujedno i omiljeni položaj mnogih muškaraca jer im daje osećaj moći zbog dominaniranja, pri čemu ni žena nije uskraćena za snažnu stimulaciju. Ako partnerka drži noge ispod kolena i vuče ih prema gore, sperma može da se slije skroz do ulaza u matericu, što povećava šanse da dođe do trudnoće.

Međutim, ne treba zaboraviti koliko je ženski orgazam takođe bitan za začeće, s obzirom na to da kontrakcije koje se pri tom dogode omogućavaju bolje propuštanje spreme do materice. Ipak, najvažnija lekcija je da se zabavite dok pokušavate da zatrudnite.

JELENA VUKELIĆ

Related posts

CECA PROGOVORILA O NOVOM MUŠKARCU! Otkrila do detalja SVE o svom PRIVATNOM ŽIVOTU!

MH

Topalkova kćerka mamila uzdahe u bezobraznom kupaćem: Puca od se*sipila!

MH

Majkl B. Džordan najseksepilniji muškarac 2020. godine

MH

Leave a Comment