MH 31. svibnja 2020.

“Ovde živi dečko sa velikim mu*ima i ogromnim srcem. S.K.”, piše na otiraču ispred ulaza u Stefanovu vilu koji je mlađani Karić dobio na poklon

Na društvenim mrežama mnogo se priča o luksuznom domu u kojem živi Stefan Karić, a mi vas sada vodimo u njegovu vilu na Zvezdari u kojoj je sve sređeno toliko savršeno da je jasno da se vrlo vodi računa o porodičnom domu.

Stefan u vili živi sa ocem Osmanom Karićem i njegovom lepšom polovinom, suprugom Kristinom.

U porodičnoj kući Karića sve je maksimalno skockano, vrlo pedantno, a porodica ima i dva kućna ljubimca.

Osman je našu ekipu prošetao doslovce celom kućom i mogli smo da vidimo svašta – od simptatičnih i smešnih detalja, do onih emotivnih i srceparajućih.

“Ovde živi dečko sa velikim mu*ima i ogromnim srcem. S.K.”, piše na otiraču ispred ulaza u Stefanovu vilu koji je mlađani Karić dobio na poklon. Prostorije su velike, komotne, a u kući je i nekolicina antikviteta koje daju poseban pečat porodičnom domu Karića.

Na polici preko celog zida nalaze se brojne knjige među kojima i ozbiljno političko štivo, kao i sabrana dela Vladike Nikolaja Velimirovića. U istoj prostoriji na policama su porodične fotografije, uspomene i suveniri sa putovanja.

U uglu sobe nalazi se klavir, ali i stalak za kameru koju je zbog Stefanovog boravka u Zadruzi i mogućeg poziva, već pripremio njegov otac Osman. U podrumu nalazi se teretana u kojoj je Stefan, dok nije boravio u rijalitiju, provodio dosta vremena.

Stefanova soba nalazi se na spratu vile i prava je momačka soba u kojoj dominiraju nijanse bele i sive boje, a nalepnice sa natpisom i grbom Crvene zvezde, čiji je Karić varteni navijač, nalaze se svuda. Stefanove stvari uredno su okačene na štenderu, barem ono što nije poneo sa sobom na imanje u Šimanovcima.

Slika sa pokojnom Dijanom i dalje stoji iznad kreveta

Reč je o zajedničkoj fotografiji sa njegovom bivšom devojkom, pokojom misicom Dijanom Milojković, koja je nakon borbe sa opakom bolešću preminula 22. jula 2019. godine.

Karići imaju dva kupatila, a  jedno od njih je prostrano, svetlo i prilično veliko. Upravo iz njega se direktno izlazi na terasu, a u tom delu kuće maksimalno uživa samo Stefan.

telegraf.rs

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*