11.3 C
Manchester
19. travnja 2021.
Image default
Ispovijesti

Bila sam sa petoricom zaredom! Celo telo me je bolelo: Ispovest Beograđanke koja se bavila VIP prostitucijom

Devojka koja je po sopstvenom priznanju radila za najpoznatijeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića ispričala da je najviše posla imala tokom održavanja košarkaškog turnira fajnal-for 2018. godine.

Podsetimo, tada su se u prestonici Srbije gostovali najpoznatiji evropski klubovi, koji su privukli veliki broj bogatih stranaca u našu zemlju.

Kada je bio fajnal – four, imale smo puno posla, ja sam imala pet klijenata zaredom. Kada sam došla kući, telo me je bolelo – ispričala je na saslušanju devojka, koja će biti jedan od svedoka tokom suđenja Maksimoviću, zakazanom u februaru.

Maksimoviću i njegovom bratu, Dušanu Milenkoviću sudi će se pred Višim sudom u Beogradu, pripremno ročište zakazano je za 26. februar, okrivljeni do sada nisu iznosili svoju odbranu  već su se branili ćutanjem.

Osim o svojim klijentima, ova devojka, kako se saznaje, na saslušanju je pričala i o načinu rada makroa Mihajla i njegove “firme”. Ona je objasnila da je Maksimović devojkama sam pronalazio klijente i da su bile u obavezi da njemu daju 30 procenata od zarade.

– Smena je bila od 19h do četiri sata ujutru, ali smo imale i druge aktivnosti, kao što su treninzi, odlazak kod psihoterapeuta, tako da  nisam imala privatan život, nisam imala kad da ga imam – rekla je ona.

Prostitutka

Prostitutka
Foto: Profimedia/ilustracija

Da posao ne bi trpeo, iz stana na Miljakovcu, preselila se u centar Beograda, na Vračar.

– Jednostavno, da bih imala više posla i veću zaradu, morala sam da se preslim i da budem bliže drugim devojkama, kako bi vozači mogli da funkcionišu, da se ne bi gubilo vreme u vožnji, a ja sam jedina živela daleko – rekla je stilistkinja i nastavila – uložila sam i novac u 17 haljina, kao i donji veš, koji sada mogu da bacim u đubre – navela je ona.

Kako je objasnila, jedno vreme je vodila urednu evidenciju o svojoj zaradi, ali nakon što je uradila silikone, kao što joj je Maksimović savetovao kako  bi imala veću zaradu, više nije imala jasnu sliku o svojim primanjima, jer je upala u dugove.

– Mogla sam da dam otkaz kad god sam htela, ali dugovi koje sam imala nisu mi dozvoljavali da izađem iz posla, uzela sam novac na kamatu – rekla je.

Pilot i plaćeni ubica

Podsetimo, Maksimović uhapšen je zajedno sa svojim bratom Dušanom Milenkovićem u martu 2019. zbog sumnje da se bavio trgovinom ljudima. Stilistkinja koja je pristala da svedoči protiv Mihajla bila je uhapšena u januaru prošle godine u hotelu sa još dve koleginice. Ona je, kako se saznaje, između ostalog ispričala kako su joj klijenti bili stranci, biznismeni, pilot, ali i plaćeni ubica. Kako je rekla, neki od njih su bili i grubi.

srbijadanas.com

Related posts

“Bratova žena je neviđeno zla osoba, to svi vide, ali samo moj brat ne…”

MH

‘Mislim da sam uspela da promenim svog dečka’ imao je 1001 djevojku samo mu je bio bitan broj

MH

OVO ĆE VAS ŠOKIRATI! Snaha zabranila svekru i svekrvi da se približe unučetu, evo razloga!

MH

Leave a Comment